Evenimentul Zilei > Monden > Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu
Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Iată motivul pentru care Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit! Dezvăluirile au fost făcute chiar de către Laura Dincă, aceasta menționând și cine a pus piciorul în prag și a decis ca situația să ia un alt curs.

Laura Dincă și Cristi Boureanu s-au despărțit, după șase ani de relație. Surprinsă de jurnaliști, Laura Dincă a făcut dezvăluiri despre adevăratul motiv pentru care a avut loc separarea. Fosta iubită a politicianului a punctat și cine este cel care și-a luat inima în dinți și a luat decizia în cauză. Nu v-ați fi așteptat!

Cristi Boureanu și Laura Dincă erau împreună din 2015, iar tânăra i-a fost alături chiar în momentele în care mulți și-ar fi părăsit partenerul. În timp ce se afla în pușcărie, Laura Dincă l-a susținut pe Cristian Boureanu și cei doi chiar plănuiseră să se căsătorească, însă situația a luat o altă întorsătură.

Laura Dincă dezvăluie totul! Cine s-a despărțit de cine

Fosta iubită a politicianului a spus că a fost vorba despre o decizie de comun acord în ceea ce a privit despărțirea lor. Separarea a avut loc fiindcă „nu se mai putea”, iar surse informează că Laura Dincă a așteptat mult timp ca Boureanu să se schimbe.

“Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru Playtech.

Laura Dincă a plecat. „A tot sperat să se schimbe”

Deși Laura Dincă și-a pregătit și rochia de mireasă pentru ziua cea mare, a luat decizia de a pleca de acasă. Surse din apropierea cuplului susțin că fosta iubită a politicianului a așteptat prea mult ca acesta să se schimbe.

„De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe”, au dezvăluit surse din anturajul fostului cuplu pentru Click!.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News