Evenimentul Zilei > Monden > După șase ani de relație, Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. În 2018, cei doi se logodiseră
După șase ani de relație, Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. În 2018, cei doi se logodiseră

După șase ani de relație, Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. În 2018, cei doi se logodiseră

Cristi Boureanu a confirmat zvonurile care susțineau că s-a despărțit de femeia cu care a avut o relație în ultimii șase ani, Laura Dincă.

După șase ani de relație pasională, cuplul ce a fost format de Cristi Boureanu și Laura Dincă și-a încheiat povestea de iubire. Vestea a fost confirmată chiar de omul de afaceri. Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, după ce Boureanu divorțase de Valentina Pelinel. Apoi, în anul 2018, relația s-a consolidat, pentru că cei doi s-au logodit. Aveau planuri mari de viitor, pentru că își doreau și copii.

Cristi Boureanu s-a despărțit de femeia cu care a avut o relație timp de șase ani

Zvonurile care au circulat în ultima vreme, legate de despărțirea lor, s-au confirmat în cele din urmă. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat Cristian Boureanu pentru Antena Stars.

Între cei doi era o diferență de vârstă de 20 de ani, fapt care se pare că a dus la destrămarea relației. Despre acest subiect a vorbit și Monica Tatoiu, prietenă bună cu omul de afaceri. Ea mai preciza că a fost vorba și despre „diferența de caste” și dispariția pasiunii de cuplu.

Monica Tatoiu anunțase despărțirea: „Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste”

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune. Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a afirmat Monica Tatoiu la Antena Stars.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: