Evenimentul Zilei > Monden > Valentina Pelinel și Cristi Borcea într-o ipostază tandră. Imaginația fanilor a luat-o razna
Valentina Pelinel și Cristi Borcea într-o ipostază tandră. Imaginația fanilor a luat-o razna

Valentina Pelinel și Cristi Borcea într-o ipostază tandră. Imaginația fanilor a luat-o razna

O fotografie în care Valentina Pelinel și soțul ei, Cristi Borcea, apar într-o ipostază tandră, a stârnit curiozități și a aprins imaginația internauților care îi urmăresc pe cei doi.

Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel au dat naștere unor comentarii și speculații, pe rețelele de socializare după ce au pozat într-o ipostază care lasă loc la numeroase interpretări. Internauții, fanii celor doi, au dorit să știe dacă Valentina și Cristi așteaptă un nou copil.

Aceasta, având în vedere poziția tandră în care au pozat. Cristi Borcea ține mâinile pe abdomenul soției sale, iar acest lucru i-a dus pe fani cu gândul la un nou membru al familiei ce ar urma să vină pe lume. De altfel, unii mai curajoși sau mai curioși au și pus întrebarea, pe contul de Instagram al Valentinei Pelinel, acolo unde a apărut imaginea.

„Vine bebe?! E puțin sugestivă poza și mâinile pe burtica ei!”, a comentat o admiratoare.

Însă fostul model a negat o astfe de variantă. Valentina Pelinel a răspuns prompti, fără să dea alte explicații suplimentare.

„Nu e bebe”, a răspuns aceasta, scurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Valentina a născut în vreme ce Borcea era la închisoare

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au două fetițe gemene care s-au născut pe 1 martie 2019. Acestea au venit pe lume în vreme ce tatăl lor se afla în pușcărie. Cristi Borcea a primit cinci ani de închisoare în anul 2019, asta după ce a primit o nouă condamnare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia.

El a fost condamnat pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere în săvârşirea de infracţiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea echivlentului în lei al sumei de 957.107 euro.

După nașterea celor două micuțe, Cristi Borcea i-ar fi trimis soției sale un buchet de trandafiri roșii, prin intermediul șoferului său. De asemenea, el i-a transmis și un mesaj sugestiv, dat fiind că fetițele au venit pe lume chiar de 1 martie, ziua mărțișorului. El ar fi spus că a primit, de 1 martie, două mărțișoare.