Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul cu un copil în braţe a renunţat la sinucidere. Succes pentru negociatorul SIAS. Update
Bărbatul cu un copil în braţe a renunţat la sinucidere. Succes pentru negociatorul SIAS. Update

Bărbatul cu un copil în braţe a renunţat la sinucidere. Succes pentru negociatorul SIAS. Update

Poliţia şi pompierii sunt în alertă după ce un bărbat care are un copil în braţe a ameninţat vineri că se aruncă de la etajul unei clădiri din Drumul Taberei, Sectorul 6 al Capitalei.

Update: Se pare că la acest gest extrem s-a ajuns după ce bărbatul s-a despărţit de concubina lui, care este şi mama micuţului în vârstă de 4 ani şi 4 luni.

Conform celor spuse de bunicul micuţului, Paul Olteanu, bărbatul ar fi luat copilul din casa familiei mamei în urmă cu o săptămână şi nu l-ar mai fi adus înapoi.

Pe fondul unor certuri cu mama băieţelului, acesta a avut un acces de furie şi a recurs la gestul extrem. Mama a fost cea care a sunat la 112.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul a devenit şi mai agitat şi a anunţat că dacă vede vreun om al legii apropiindu-se de el, se va arunca în gol de la etajul 9.

De menţionat este că individul locuia la etajul 5. În cele din urmă, negociatorul SIAS l-a convins să renunţe la intenţiile lui. Mai departe, rămâne de văzut ce decizie vor lua oamenii legii în ceea ce-l priveşte.

Bărbatul cu un copil în braţe a renunţat la sinucidere

Update: Antena 3 anunţă că negociatorul SIAS încearcă să intre în contact cu bărbatul care ameninţă că se aruncă de la etajul 9.

Ştirea iniţială: Conform primelor informaţii, incidentul a fost raportat pe strada Topolovăţ. La faţa locului au ajuns şi negociatorii, care încearcă să-l facă pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

Pentru moment nu se ştie ce anume l-a determinat pe individ să recurgă la un asemenea gest.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni în cel mai scurt timp cu informaţii suplimenare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.