Update: Se pare că la acest gest extrem s-a ajuns după ce bărbatul s-a despărţit de concubina lui, care este şi mama micuţului în vârstă de 4 ani şi 4 luni.

Conform celor spuse de bunicul micuţului, Paul Olteanu, bărbatul ar fi luat copilul din casa familiei mamei în urmă cu o săptămână şi nu l-ar mai fi adus înapoi.

Pe fondul unor certuri cu mama băieţelului, acesta a avut un acces de furie şi a recurs la gestul extrem. Mama a fost cea care a sunat la 112.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul a devenit şi mai agitat şi a anunţat că dacă vede vreun om al legii apropiindu-se de el, se va arunca în gol de la etajul 9.

De menţionat este că individul locuia la etajul 5. În cele din urmă, negociatorul SIAS l-a convins să renunţe la intenţiile lui. Mai departe, rămâne de văzut ce decizie vor lua oamenii legii în ceea ce-l priveşte.

Bărbatul cu un copil în braţe a renunţat la sinucidere

Update: Antena 3 anunţă că negociatorul SIAS încearcă să intre în contact cu bărbatul care ameninţă că se aruncă de la etajul 9.

Ştirea iniţială: Conform primelor informaţii, incidentul a fost raportat pe strada Topolovăţ. La faţa locului au ajuns şi negociatorii, care încearcă să-l facă pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

Pentru moment nu se ştie ce anume l-a determinat pe individ să recurgă la un asemenea gest.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni în cel mai scurt timp cu informaţii suplimenare.