Nicu Catană avea 56 de ani și era asociat la compania Prodalcom din Botoşani, producătorul brandului de vodcă Voronskaya. Era căsătorit și avea două fete.

Conform informațiilor apărute în primă fază, lui Nicu Catană i s-ar fi făcut rău, iar familia a solicitat o ambulanță. Se pare că ar fi suferit un infarct.

La sosirea medicilor, omul de afaceri era deja în stop cardio-respirator și, deși au fost aplicate manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră, din nefericire nu a mai putut fi salvat, notează botoșaneanul.ro.

„Una dintre inimile companiei a cedat în dimineața aceasta și prin urmare, acționarul Nicu Catană a murit. E genul de veste care pentru noi e aproape imposibil de acceptat.

Compania noastră era dependentă de optimismul și bucuria lui.

Ne place să credem că am fost și suntem o mare familie la Prodalcom, iar atunci când un membru atât de iubit al familiei pleacă, simți că ceva nu se potrivește în puzzle-ul de ansamblul.

Dincolo de durerea noastră, suntem recunoscători pentru munca lui și pentru că ne-a fost dat să îi fim alături, să învățăm de la el și să ne bucurăm de reușitele pe care le-am avut împreună.

Și pentru că Sfaiter Cornel a găsit o modalitate de a exprima mai bine în cuvinte ceea ce Nicu Catană a fost..

“Despre prietenul meu Nicu Catana as putea crede orice, inclusiv faptul ca acest moment este una dintre farsele lui…Dar faptul ca a murit, îmi este imposibil sa-l cred! Nicu este (nu pot scrie a fost) întruchiparea bucuriei de a trai, a jovialității, a prieteniei fără limite, a unui fel anume a de a face haz de necaz chiar si atunci când aparent nu mai exista ieșire dintr-o situație fără ieșire … Nicu putea sa ti spună bancuri 2 zile fara sa se repete… Dar Nicu nu a însemnat doar asta… Ca vechi prieten al lui Nicu Catana ( Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest privilegiu ) pot spune ca in spatele poveștii de succes PRODALCOM sta, alături de munca lui Cornel Șfaiter, munca si gândirea lui Nicu Catana”, a fost mesajul postat de angajații firmei pe care a făcut-o cunoscută la nivel național.