Lady Gaga, uitată de fani?

Lady Gaga, uitată de fani?

La ora prânzului, în faţa hotelului de lux unde este cazată Lady Gaga, doar camerele televiziunilor se topeau în soare.

Nicio mişcare semnificativă nu se petrecea, azi, în faţa reşedinţei provizorii a divei. Deşi ne-am fi aşteptat ca, după reacţia de ieri a fanilor, aceştia să fie în număr şi mai mare şi mai insistenţi în încercarea de a-şi vedea idolul, căldura de la prânz sau pregătirile asidue pentru concertul de diseară au făcut ca locul din faţa hotelului să fie gol. Am întâlnit în Centrul Vechi, o familie care urmează să participe concertul artistei. Aşezaţi la umbră şi răcorindu-se cu suc, cei trei clujeni criticau afişul de promovare a evenimentului: "Urâtă-i, Doamne, Lady Gaga în poza asta!", a comentat doamna. Mai otimistă, fiica ei a consolat-o: "Lasa, că ai să vezi ce frumoasă-i diseară". Cei trei şi-au programat concediul la mare în funcţie de concertul lui Lady Gaga şi au spus că nu vor rămâne peste noapte în Bucureşti, ci îşi vor continua drumul spre Litoral.

Este drept că nici vedeta nu a fost foarte cooperantă în relaţia cu fanii şi cu presa - Lady Gaga a acordat doar câteva autografe, ieri, în drumul de la autocar la hotel, iar organizatorii au anunţat că nu este permis accesul la concert al niciunui fotograf din partea presei.

Un incident în care a fost implicat un fotograf a avut loc ieri, chiar în momentul în care Lady Gaga intra în hotel. Avid de senzaţional, fotograful a reuşit să suprindă dintr-un unghi foarte bun imagini cu diva. Însă gărzile de corp ale vedetei au intrat imediat în acţiune, i-au smuls şi confiscat camera foto, pe care au lăsat-o, ulterior, la recepţie, fără a şterge şi fotografiile. Aşa imaginile au ajuns în mâinile celor de la Cancan, care le-au şi făcut publice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lady Gaga va susţine primul ei concert în România, în această seară, în Piaţa Constituţiei.