Lady Gaga, pretenţii de divă la concertul din Bucureşti. VEZI CE I SE PREGĂTEŞTE

Lady Gaga, pretenţii de divă la concertul din Bucureşti. VEZI CE I SE PREGĂTEŞTE

"În sfârşit, se întâmplă!" au spus fanii români ai exoticei artiste când au primit confirmarea că aceasta va cânta la Bucureşti.

Veşti în acest sens circulau de aproape doi ani, ba, mai mult, în 2010, cu ocazia concertului susţinut de Lady Gaga la Budapesta, s-a dat ca sigură o dată pentru un eveniment similar şi imediat în România. Zvon infirmat. Frenezia care a cuprins în aceste zile Capitala este comparabilă cu aceea din urmă cu 20 de ani, de la primul concert Michael Jackson la Bucureşti.

Internet de mare viteză şi nutriţionist personal

Ca orice artist bine cotat, Lady Gaga are excentricităţile ei. Potrivit reprezentaţilor Emagic, organizatorii concertului de la Bucureşti, aceasta doreşte ca, în backstage, să îi fie asigurată o atmosferă ca acasă. În acest sens, artistei, care aduce în turnee televizorul personal, îi va fi pusă la dispoziţie o conexiune la o reţea de televiziune prin satelit.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mai mult decât atât, managementul divei a insistat pentru instalarea unei reţele de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legatură cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare", ne-au declarat reprezentanţii Emagic.

Adeptă a unei alimentaţii sănătoase, Lady Gaga îşi a aduce, aşa cum era de aşteptat, nutriţionistul personal. Acesta va avea grijă ca artista să nu depăşească un anumit număr de calorii şi îi va pregăti salate, grătar şi peşte. Toate alimentele trebuie să fie organice.

"De asemenea, Gaga a cerut să aibă la dispoziţie în cabina sa, dar şi la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului din Piaţa Constituţiei", mai precizează organizatorii. Între Madonna şi Michael Jackson

Lady Gaga este mai mult decât o cântăreaţă. Este un personaj în sine, iar apariţiile ei, care nu de puţine ori au frizat grotescul, sunt, fără îndoială, remarcabile. Fanii au numit-o cu drag "Mother Monster", Papa de la Roma a renegat-o, feministele au protestat împotriva ei, gay-ii au apărat-o, creştinii ultratradiţionalişti au cerut alungarea ei. Lady Gaga nu s-a abătut de la imaginea pe care şi-a creat-o ci, mai mult, a şlefuit-o şi mai mult, a nuanţat-o şi a promovat-o în stilul propriu.

A apărut îmbrăcată din cap până în picioare în fleici, a eclozat la Gala Premiilor Grammy de anul trecut, iar la Sofia, săptămâna trecută, a debarcat cu un look a la Michael Jackson. Spre şocul tuturor celor prezenţi să o întâmpine la aeroport, Lady Gaga a coborât din aeronavă cu faţa acoperită de o eşarfă, aşa cum obişnuise Michael Jackson la ultimele apariţii publice. Momentul a dat naşte altor bârfe: Lady Gaga nu o imită doar pe Madonna, cu care se află în conflict deschis, ci a început să se inspire din fostele apariţii ale starului pop.

Cifrele din vânzări şi eşecul suferit anul acesta la Gala Premiilor Grammy arată  că a cam apus epoca rochiilor din fleici, a eclozărilor şi a săruturilor între femei. Lady Gaga a fost nominalizată pentru cele mai importante categorii, însă nu a câştigat nimic. Plasată pe locul al doilea cu albumul "Born This Way", vândut în 1,9 milioane de copii, după masiva reducere de preţ aplicată pe Amazon, cântăreaţa nu a reuşit să o surclaseze pe britanica Adele al cărei album, "21", s-a vândut anul trecut în Statele Unite în 5,5 milioane de exemplare. Ironic, de la începutul acestui an, albumul lui Adele a fost în fiecare săptămână primul în topul vânzărilor pe Amazon, ceea ce înseamnă că Lady Gaga a fost "bătută" cu scorul de 3 la 1. Mai sunt bilete pentru concert

Organizat de Emagic, show-ul Lady Gaga va avea loc pe 16 august în Piaţa Constituţiei şi se anunţă a fi unul cu adevărat grandios. Începând de la scena impresionantă a artistei, cea mai mare din lume în acest moment - 55 de TIR-uri cu echipament şi cu recuzită - , continuând cu detaliile de producţie şi încheiând cu backstage-ul care găzduieşte una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial, dar şi 50 de cabine, săli şi birouri şi  un cort de aproximativ 200 mp vor fi puse la dispoziţia divei.

Biletele ramase disponibile pentru show-ul din 16 august se găsesc în continuare în reţeaua magazinelor Diverta, la preţuri începând de la 90 de lei, acestea putând fi achiziţionate, în limita disponibilităţii, şi în ziua evenimentului, de la intrarea în zona de concert. Accesul publicului se va face începând cu ora 17:00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii.