Lacoste pierde Crocodilul in fata unui cabinet stomatologic

Lacoste pierde Crocodilul in fata unui cabinet stomatologic

Faimosul Crocodil de pe hainele Lacoste nu va mai putea fi folosit in exclusivitate.

Producatorul francez de articole sportive a pierdut drepturile de exclusivitate asupra logo-ul sau, in favoarea unui cabinet de stomatologie englez, informeaza site-ul brandrepublic.com.

The Dental Practice, un cabinet stomatologic din Cheltenham, Marea Britanie, a inceput sa foloseasca logo-ului ce infatisaza un crocodil inca de la jumatatea anilor '90, insa a facut demersuri de inregistrare a siglei de abia in 2004.

De teama ca celebrul sau logo sa fie confundat cu sigla cabinetului de stomatologie, producator francez a hotarât sa-si apere drepturile la tribunal. In urma unei prime infatisari, care a avut loc in luna mai a anului trecut, judecatorul a decis in favoarea cabinetului stomatologic. Lacoste a facut recurs, dar actiunea sa a esuat din nou, in urma cu câteva zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Suntem foarte bucurosi ca situatia a fost clarificata, mai ales dupa un proces atât de lung. Nu consideram ca ne aflam in aceeasi piata cu Lacoste si nu intelegem de ce ne-am incomoda unul pe altul”, a declarat Tim Rumney, unul dintre medicii cabinetului.

Lacoste va plati cabinetului stomatologic cheltuieli de judecata in valoare de 1.500 de lire sterline.