Evenimentul Zilei > Monden > Jojo, surpriză inedită pentru femei. Lansează o colecție de bijuterii cu proprietăți vindecătoare
Jojo, surpriză inedită pentru femei. Lansează o colecție de bijuterii cu proprietăți vindecătoare

Jojo, surpriză inedită pentru femei. Lansează o colecție de bijuterii cu proprietăți vindecătoare

Doamnele și domnișoarele care doresc să poarte bijuterii care să le liniștească sufletul, au acum posibilitatea să le achiziționeze de la Jojo. Actrița lansează o colecție fantastică de obiecte cu puteri vindecătoare.

Nu promite minuni, dar e convinsă că obiectele sale vor fi de mare ajutor femeilor. Jojo îmbracă haina misticismului și creează bijuterii unice.

Jojo, surpriză inedită pentru femei. Lansează o colecție de bijuterii cu incredibile proprietăți vindecătoare

Talentata Jojo le va face doamnelor și domnișoarelor cea mai frumoasă surpriză. Actrița va lansa o colecție de bijuterii cu totul ieșite din comun, care au puteri vindecătoare incredibile. Toate obiectele prețioase sunt dedicate părinților săi.

„Am crescut în casă cu Biblia, Coranul, Torah şi filosofia Buddhistă”

“Vă pregătesc o colecţie inspirată de tot parcursul credinţei mele. Tatăl meu a fost profesor de istoria religiilor, aşa că am crescut în casă cu Biblia, Coranul, Torah şi filosofia Buddhistă.

Tot parcursul meu de până acum, întâlnirile pe care le-am avut în toată lumea asta cu oameni cu credinţe şi religii diferite m-au făcut să ajung la concluzia că purtăm cu toţii acelaşi adevăr în spirit. Când mă rog folosesc uneori rugăciuni ortodoxe, alteori mantre puternice foarte dragi mie, care mi-au făcut bine şi pe care le consider vindecătoare. Noua colecţie este dedicată credinţelor noastre, fără a alege între ele, fără prejudecăţi”, a mărturisit aceasta, potrivit okmagazine.ro.

Inedita colecție se va numi Gramaldy Mystic

Ajutor pentru o viață liniștită și echilibrată, bijuteriile sunt strânse în colecția Gramaldy Mystic și dăruiesc celor le poartă liniștea interioară de care toată lumea are nevoie.

„Gramaldy Mystic se adresează tuturor celor care găsesc cuvintele sacre, indiferent de religie, vindecătoare. Cuvântul misticism înseamnă totalitatea atitudinilor şi învăţămintelor care rezultă din afirmaţia că realitatea autentică este inaccesibilă conştiinţei. Și poate fi pătrunsă doar prin metode intuitiv-extatice, prin misticitate.

O dedic părinţilor mei care m-au învăţat să cred mereu, indiferent de obstacolele pe care le-am întâlnit în viaţă. V-o ofer în curând în speranţa că vă veţi găsi rugăciunea/mantra care să vă aducă mereu pace în suflet şi vindecare!”, a menționat Jojo.