Evenimentul Zilei > Actualitate > Jojo, PUSĂ LA ZID de Mircea Badea pentru că a participat la proteste! Actrița i-a dat replica: “Am fost colegi atâția ani…”
Jojo, PUSĂ LA ZID de Mircea Badea pentru că a participat la proteste! Actrița i-a dat replica: “Am fost colegi atâția ani…”

Jojo, PUSĂ LA ZID de Mircea Badea pentru că a participat la proteste! Actrița i-a dat replica: “Am fost colegi atâția ani…”

Jojo, pusă la zid de Mircea Badea pentru că a participat la proteste. Participarea vedetelor la protestele din Piața Victoriei l-au înfuriat pe Mircea Badea.

Jojo i-a raspuns politicos lui Mircea Badea, dupa ce realizatorul a criticat decizia actriței și a altor mămici pentru că au mers la proteste impotriva Guvernului Grindeanu, cu bebelușii în brațe, potrivit wowbiz.ro.

“Am fost colegi atatia ani si nu as vrea sa ii raspund cu aceeasi vehementa! Insa, ii pot spune lui Mircea ca atata timp cat in Piata Victoriei am vazut foarte multe mame cu copii de toate varstele, care simteau exact ca mine, lucrul acesta m-a determinat sa fiu mai fericita ca oricand. Sunt mandra ca m-am dus la miting, a fost un sentiment de patriotism extraordinar. Pe de alta parte, il anunt pe Badea ca fetita mea este foarte bine si ii multumesc pentru grija. Atat”, a declarat actriță.