Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente jenante pentru Jojo. Singură pe mâinile indienilor. „M-au hărţuit. Nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe fund”
Momente jenante pentru Jojo. Singură pe mâinile indienilor. „M-au hărţuit. Nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe fund”

Momente jenante pentru Jojo. Singură pe mâinile indienilor. „M-au hărţuit. Nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe fund”

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă, Jojo a povestit câteva întâmplări de care a avut parte când a participat la filmări în India pentru a emisiune de televiziune. Jojo, în timp ce era pe una din străzile din acea ţară a fost înconjurată de foarte mulţi bărbaţi. Atraşi de frumusetea actriţei, unii chiar au îndraznit s-o atingă.

Jojo a avut parte de câteva momente cel puţin… neplăcute, potrivit spynews.ro

 

Blondina a fost hărţuită de bărbaţii din India. Se pare că domnii nu s-au putut abţine când frumuseţea ei i-a dat peste cap!

Aşa că, mergând pe stradă, dintr-o secundă în alta, tot felul de bărbaţi o atingeau. Dezamăgită de cele întâmplate, Jojo a mărturisit ulterior cum a decurs totul.

"Astăzi eu am crezut că înnebunesc pentru că poporul meu favorit m-a hărţuit. Cum mă întorceam, pac! Cineva mă atingea. În spatele meu, 30 de bărbaţi zâmbind. Deci m-au hărţuit. Eu înțeleg cu sunt blondă și diferită de ei, dar nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe fund. Nu mă aşteptam ca în India să se întâmple asta. Mă aşteptam în adolescenţă. M-am simţit foarte ciudat, vorbesc serios", a povestit Jojo.

Ana Morodan a comentat cele întâmplate şi a spus că, dacă ar fi fost în locul lui Jojo, le-ar fi rupt mâinile! "Dacă m-ar fi pipăit, le-aş fi rupt mâna. Plus că, uită-te la mine. Par scorpie direct.", a adăugat Ana Morodan