Iurie Darie, internat în spital

Iurie Darie, internat în spital

Actorul Iurie Darie a fost transportat la Spitalul de Urgenţe Floreasca din Capitală. În prezent, el este internat în secţia de Cardiologie a instituţiei medicale şi este supus unui set de analize.

Pentru că la sosirea la spital medicii au sesizat simptomele unei insuficienţe cardiace acute, dar şi din cauza antecedentelor sale medicale, s-a luat decizia internării lui în Secţia Cardiologie. Potrivit primelor informaţii furnizate de RTV, actorul ar fi leşinat în stradă. Contactată telefonic, soţia lui Iurie Darie, actriţa Anca Pandrea, a dezminţit această versiune.

Din spusele ei, actorului i s-a făcut rău în timp ce se afla într-o bancă şi a fost dus la spital pentru a i se efectua un set de analize.

"Eram la bancă şi a început să vomite pentru că a mâncat prea mult. Nu a leşinat în stradă", a precizat Anca Pandrea Tot mai des în faţa medicului Ghinionul se pare că se ţine scai de actorul în vârstă de 82 de ani. În numai patru luni el a ajuns de trei ori la serviciul de urgenţe. În ianuarie, actorul a fost transportat la spital direct din restaurantul pe care îl deţine, din cauza unei lipotimii. Actorul a leşinat, iar apropiaţii săi spuneau că la originea stării precare de sănătate s-ar fi aflat oboseala.

Ne puteți urmări și pe Google News

O săptămână mai târziu, Iurie Darie a ajuns din nou la Urgenţa de la Floreasca, de data aceasta din cauza unor probleme cardiace, diagnosticul formulat de medici fiind acela de hipotensiune arterială. După ce a fost consultat de medici, Iurie Darie a părăsit spitalul ”pe propriile picioare”. În toamna anului trecut, cuplul Iurie Darie-Anca Pandrea a fost protagonistul unui scandal cu tentă pornografică. Cei doi au realizat un pictorial în care apăreau în ipostaze intime, fapt care a generat un val de opinii pro şi contra, atât din partea opiniei publice, dar şi de la prieteni sau cunoscuţi.