Iuliana Beregoi, colecție de case la 19 ani. Vrea apartament la New York, după casa din Iași

Iuliana Beregoi, colecție de case la 19 ani. Vrea apartament la New York, după casa din Iași

Tânăra cântăreață Iuliana Beregoi, devenită idolul adolescenților din România și Republica Moldova, vrea acum un apartament la New York, după casa cumpărată la Iași.

Tânăra artistă Iuliana Beregoi a dezvăluit că visează să-și cumpere un apartament la New York.

Iuliana Beregoi, colecție de case la 19 ani

Ea a povestit că și-a cumpărat deja o casă la Iași, unde lucrările de reparație sunt în toi, iar în câteva luni s-ar putea muta acolo, singură.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iuliana Beregoi studiază acum la facultatea de Business și Administrare, la o universitate din Republica Moldova.

Casa de la Iași

„Mi-am luat o casă în Iași. Vreau să-mi iau un apartament și în București, dar momentan mi-am luat casa în Iași, că acolo mă simt ca acasă. Sunt mai aproape și de București, mai aproape și de Moldova, de părinții mei. Casa este gata, doar că urmează să fac reparața înăuntru”, a declarat Iuliana Beregoi, la emisiunea Prima Oră.

„Cam prin februarie-martie o să fie gata”, a adăugat cântăreața de 19 ani, precizând că va trăi singură, acolo la Iași.

„Vreau să-mi iau și apartament în New York. Vreau să vină mai repede iarna, să-mi iau grupul meu de prieteni - să-mi iau două prietene, cele mai apropiate - și să plec undeva, într-o vacanță. Unde e frig. Unde să înghețăm de frig”, a mai spus Iuliana Beregoi.

Unde își face Iuliana Beregoi vacanța de iarnă

„Eu iarna vreau undeva în Laponia, că n-am fost niciodată. De fiecare dată iarna când mergeam undeva mergeam unde e cald, în Tenerife. Anul ăsta vreau să merg neapărat să văd zăpadă, să simt vine-ul ăsta de Crăciun, de Revelion”, a adăugat cântăreața.

Iuliana Beregoi a declarat că se simte împlinită și fericită, și pentru oamenii pe care îi are în jurul său, și pentru lucrurile materiale pe care le-a acumulat.

Ea spune că nu o interesează comentariile negative pe care le primește, pentru că oamenii care le fac doar „se plictisesc”. „Sunt invidioși. Dacă nu-ți place nu te uiți și atât. Dacă comentezi, atunci îți pasă și ești invidios, te deranjează”, și-a rezumat tânăra filosofia de viață.