Atac cu cuţitul la New York. Cinci persoane au murit

Atac cu cuţitul la New York. Cinci persoane au murit Atentat la ambasadei Israelului din Stockholm. Situația e foarte gravă. Sursa foto: Dreamstime

Un atac cu cuțitul a avut loc în Queens, New York. Cinci persoane au murit. Oamenii legii au reușit să-l împuște pe agresor. O femeie de 61 de ani a fost transportată la spital.

Un atac cu cuțitul a avut loc în Queens, New York. Cinci persoane au murit, printre care și agresorul. Poliţia chemată în cartierul Far Rockaway la primele ore ale zilei de duminică a găsit victimele într-o locuinţă care fusese incendiată.

Atac cu cuțitul în Queens

Suspectul, un bărbat, a înjunghiat doi ofiţeri de poliţie înainte de a fi împuşcat de unul dintre poliţiştii răniţi. Agresorul a fost transportat la spital, dar a fost declarat mort la sosire.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţia a declarat că că a primit un apel la 911 la ora locală 05:10 (10:10 GMT) şi că „o tânără a spus că vărul ei îi ucide pe membrii familiei”. Doi poliţişti au fost trimişi la adresa de pe Beach 22nd Street, unde au văzut un bărbat care ieşea cu bagaje.

A înjunghiat un polițist

Poliţiştii au încercat să vorbească cu bărbatul, dar acesta l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona gâtului şi a pieptului şi pe al doilea în cap. Unul dintre poliţişti a reuşit să scoată arma şi l-a împuşcat pe suspect. La scurt timp, el a murit.

La locul faptei, oamenii legii au găsit o fetiţă de 11 ani în faţa casei. Aceasta a fost transportată la spital, dar a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Serviciile de urgenţă au găsit cadavrele altor trei persoane în interiorul casei: un băiat de 12 ani, o femeie de 44 de ani şi un bărbat în vârstă de 30 de ani. O femeie de 61 de ani a fost transportată la Spitalul Mount Sinai cu multiple răni prin înjunghiere, potrivit BBC.

poliție

Atac cu cuţitul la New York. Cinci persoane au murit/ Sursa foto: Jaromír Chalabala | Dreamstime.com

Atac armat la metroul din New York

Anul trecut, mai multe persoane au fost împușcate într-o stație de metrou din Brooklyn, New York, marți, la fața locului fiind găsite și „mai multe dispozitive explozive nedetonate”, a anunțat Departamentul de Pompieri din New York.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou de pe Strada 36, situată în zona Sunset din New York.Incidentul „nu face obiectul unei anchete pentru act de terorism, în această etapă. Putem spune la fel de bine că este vorba de un act de violenţă, nu avem persoane cu răni care să le pună viaţa în pericol”, a spus șeful poliției.