Evenimentul Zilei > Monden > Irinel Columbeanu, la un pas de moarte sub ochii iubitei. Cum a scăpat, miraculos, din cumpăna vieții
Irinel Columbeanu, la un pas de moarte sub ochii iubitei. Cum a scăpat, miraculos, din cumpăna vieții

Irinel Columbeanu, la un pas de moarte sub ochii iubitei. Cum a scăpat, miraculos, din cumpăna vieții

Irinel Columbeanu și tânăra Daiana Estera Duțu au participat la o petrecere privată, cu doar două zile înainte ca omul de afaceri să sufere un accident vascular cerebral. Acum, tânăra povestește că fostul milionar a fost aproape de leșin în acea noapte, Daiana fiind cea care i-a acordat primul ajutor.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral la sfârșitul lunii februarie, când a fost dus la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde a fost operat. Starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, însă Columbeanu trebuie să respecte un regim alimentar strict.

Irinel Columbeanu și Daiana Estera Duțu au mers la o petrecere privată

Cu două zile înainte de incident, Irinel Columbeanu și iubita lui Daiana Estera Duțu, alias „eleva porno”, au mers la o petrecere privată, context în care afaceristul de la Izvorani a început să se simtă tot mai rău.

Sursa: Cancan.ro

„În perioada aia, când a făcut AVC-ul și a fost operat, începuse să fie, așa, o legumă. Când l-am luat în seara aceea, a căzut pe scări, la el acolo, în bloc. A trebuit să-l adun de pe jos. L-am ridicat și l-am băgat în mașină, plecam la o petrecere mai deocheată. Am ajuns și i-am spus să facem o baie în jacuzzi. A stat în apa aia fierbinte și el putea să și moară acolo, că nu știam că are ceva.

Apa fierbinte i-a făcut rău și când am vrut să-l ridic, a căzut cu capul în apă, era să se înece. L-am ajutat să se ridice, l-am pus pe pat, pe un pat de ăla mare, unde și-o trag toți, de obicei. Și a adormit acolo, cu mâinile pe piept”, a spus Daiana Duțu.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral

Ulterior, Irinel Columbeanu și-a revenit, fiind condus de Daiana Duțu la domiciliu. Iubita fostului milionar a povestit și cum s-a produs accidentul vascular cerebral suferit de Columbeanu.

„Nu mai avea memorie, nu mai puteai să te înțelegi cu el, era foarte nervos, nu-i mai funcționa mintea așa cum trebuie. Erau simptomele pre-AVC. Cam după două zile s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Atunci, m-a sunat și mi-a spus că e în benzinărie și nu poate să mai conducă până acasă, pentru că i s-a făcut rău. În ziua aia a făcut AVC.

Mi-a zis că dacă pot să vin să-l iau, dar eu nu am putut să mă duc, nu mai știu unde eram, ce făceam, dar nu am putut. Am încercat să găsesc pe cineva, să meargă după el, dar nu a vrut nimeni gratis. Până la urmă, i-a răspuns un prieten, care s-a dus după el, a chemat Salvarea și atunci a fost internat”, a mai spus Daiana Duțu, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: