Cu toate că Irina Tănase nu a dorit să facă multe declarații despre viața ei privată, și în speță despre iubitul ei, care este cu trei decenii mai mare, ca vârstă, iată, că, un mesaj ar putea anunța sfârșitul poveștii de dragoste între cei doi.

În urmă cu un an de zile, Irina Tănase (27 de ani) și Liviu Dragnea, care este acum în închisoare la Penitenciarul Rahova, unde își efectuează pedeapsa, urmau să se căsătorească.

Tânăra a postat, sâmbătă, un mesaj din care s-ar înțelege că în cuplu au apărut ceva probleme, iar Irina Tănase este aproape de a lua o decizie radicală.

„Durere, dar n-o voi lăsa să se transforme în urmă”, a scris Irina Tănase, pe o rețea socială.

Menționăm, că atât înainte cât și după condamnarea lui Liviu Dragnea și încarcerarea lui în închisoare, Irina Tănase avea afaceri imobiliare.

Despre aceste afaceri Evz.ro a scris pe larg arătând cât de înfloriroare sunt afacerile Irinei Tănase.

Irina Tănase a investit sume mari de bani în afacerile ei cumpărând mai multe proprietăți și terenuri.

Numai în proprietățile imobiliare din București și împrejurimi, mica afaceristă a investit peste 350.000 de euro.

Jurnaliștii de la Riseproject spuneau anul trecut, că: „Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie. În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului.

În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

Tănase are 27 de ani, și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut și anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea.

În declarațiile de avere din acea perioadă a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți”