Evenimentul Zilei > Monden > Irina Tănase l-a lovit dur pe Dragnea! E o imagine cu ea într-o mașină, lângă… Foto
Irina Tănase l-a lovit dur pe Dragnea! E o imagine cu ea într-o mașină, lângă… Foto

Irina Tănase l-a lovit dur pe Dragnea! E o imagine cu ea într-o mașină, lângă… Foto

La o zi după ce liderul partidului Alianța pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, dezvăluia că Liviu Dragnea a trecut peste despărțirea de Irina Tănase, blondina a răspuns în forță.

Amintim că miercuri, Codrin Ștefănescu dezvăluia că bunul său prieten se concentrează pe activitățile APP și a dat uitării dezamăgirea provocată de Irina Tănase. Joi, femeia mai tânără cu 30 de ani decât fostul iubit a postat o fotografie în care încearcă să arate că este fericită.

Irina Tănase apare într-o mașină, lângă un bloc, zâmbind. Imaginea în care este îmbrăcată într-o haină de blană a fost încărcată pe contul ei de Instagram.

Este greu de crezut că postarea ei vine întâmplător, la doar o zi după declarațiile lui Codrin Ștefănescu. Putem anticipa că, la rândul ei, și Irina Tănase a dorit să transmită că a trecut peste despărțire.

Sau poate că este un mesaj în care îi transmite lui Liviu Dragnea că îl așteaptă înapoi lângă ea. Cu sigurantă, după 8 ani în care a fost alături de Irina Tânase, Liviu Dragnea va înțelege cel mai bine ce înseamnă, de fapt, strălucirea din ochii tinerei…

Irina Tănase arată mai bine ca niciodată

foto: instagram.com/irinaalexandrat

Despre imaginea încărcată pe Instagram de Irina, jurnaliștii de la click.ro au scris: „Nu și-a schimbat culoarea părului, așa cum o fac cele mai multe femei care trec printr-un impas.

Și-a păstrat părul blond pe care îl avea înainte, însă Irina pare totuși să își fi făcut niște intervenții estetice mici, în zona buzelor. Injecțiile cu acid hialuronic în zona feței, cum ar fi buzele, pomeții și umplerea ridurilor nazolabiale sunt intervenții non-invazive, foarte în vogă printre vedetele noastre și nu numai.″

Amintim că în decembrie 2021, Irina Tănase (29 de ani) a confirmat că s-a despărțit de Liviu Dragnea (59 de ani). La acea vreme, ea s-a apărat în fața acuzațiilor de infidelitate care au apărut în presa tabloidă.

Blondina a susținut că nu l-a trădat pe Dragnea cu fost iubit din Galați și că politicianul nu i-a dat nicio șansă de a se apăra. Totodată, ea a fost dezamăgită din cauză că s-a ajuns prea ușor la ruptură.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: