Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Irina Tănase e terminată. Dragnea a uitat-o complet. Vestea care o va distruge
Irina Tănase e terminată. Dragnea a uitat-o complet. Vestea care o va distruge

Irina Tănase e terminată. Dragnea a uitat-o complet. Vestea care o va distruge

La o lună de la ceea ce poate fi numită despărțirea anului 2021, Liviu Dragnea a trecut peste dezamăgirea provocată de Irina Tănase și se concentrează pe cariera politică. Așa cum se știe, fostul președinte al PSD îl sprijină pe Codrin Ștefănescu în tentativa de a face din Alianța pentru Patrie (APP) un partid care să conteze în România.

Fostul secretar general al PSD este liderul APP, iar Liviu Dragnea a promis că îl va susține cu cele mai bune sfaturi. Alături de familie, Codrin Ștefănescu a fost principalul susținător al lui Dragnea în perioada petrecută la penitenciarul Rahova.

Prin urmare, Codrin Ștefănescu știe foarte bine ce trăiri are bunul său prieten după ce a renunțat la relația cu Irina Tănase. Contactat de jurnaliștii de la impact.ro, fostul secretar general al PSD a dezvăluit că Liviu Dragnea s-a împăcat cu ideea despărțirii și are planuri mari cu APP.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

Dragnea și-a stabilit prioritățile pentru 2022

Totodată, liderul APP a punctat că Dragnea nu discută cu nimeni despre problemele sale din viața privată. Amintim că la un moment dat, fostul președinte al PSD și totodată al Camerei Deputaților intenționa să se căsătorească a doua oară. Cu Irina Tănase, desigur.

sursa: arhiva EVZ

Alfel, Codrin Ștefănescu a subliniat că Liviu Dragnea a decis să se implice și mai mult în activitățile noii formațiuni: „Suntem deciși să oferim acestui partid puterea de muncă și întreaga noastră experiență.

Ca atare, pot să vă anunț că din 10 februarie, cel mai probabil, vom merge în tandem la sediul organizațiilor noastre județene. Până la 25 martie ne-am propus să avem organizații județene în toate zonele țării. În 19 județe ale țării și în trei sectoare ale Capitalei ele au fost deja constituite.”

La 8 decembrie 2021, Dragnea confirma că a renunțat la relația cu Irina Tănase. În presa tabloidă au apărut numeroase informații despre o presupusă infidelitate a femeii care era mai tânără cu 29 de ani decât politicianul. Ulterior, tânăra a transmis presei că este nevinovată și Dragnea a fost influențat de unele persoane rău intenționate

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: