Evenimentul Zilei > Social > Ion Cristoiu, probleme după doza de rapel: „Starea este de sfârșeală, abia reușeam să vorbesc”
Ion Cristoiu, probleme după doza de rapel: „Starea este de sfârșeală, abia reușeam să vorbesc”

Ion Cristoiu, probleme după doza de rapel: „Starea este de sfârșeală, abia reușeam să vorbesc”

Ion Cristoiu, după doza de rapel: „Starea este de sfârșeală”. Este declaraţia jurnalistului despre cum s-a simţit după ce a primit rapelul.
Ion Cristoiu, după doza de rapel: „Starea este de sfârșeală”. Jurnalistul Ion Cristoiu a mărturisit la Antena 3  despre cum s-a simţit după ce a primit doza de rapel.

Ion Cristoiu, după doza de rapel: Se simte rău după ce a primit a doua doză de vaccin, cea de rapel

„Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam”, a povestit jurnalistul.

Şi continuă: „După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit.

Eu am reclamat faptul că există posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne. Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune.

Ion Cristoiu: Beau cafele de rup

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus că „starea este de sfârșeală, odată ce eu care sunt un tip care beau cafele de rup și de abia reușeam să vorbesc. Am înțeles că au fost situații în care anumite persoane nici nu au putut să conducă”, a mărturisit Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu nu duce o campanie împotriva vaccinării

„Am înțeles că la al doilea e mai complicat, că trebuie să iei și paracetamol. Circulă pe Facebook tot felul de medicamente pe care trebuie să le iei. Eu am ridicat o problemă fundamentală și anume:  Sigur e bine că ne vaccinăm, dar campanie de vaccinare nu trebuie să ia aspectul unei întreceri socialiste, adică să se spună că poți avea, să se facă recomandări – nu am auzit niciun medic să spună dacă vă simțiți obosiți, culcați-vă”, a concluzionat Ion Cristoiu.