Ioan Becali l-a atacat meritat pe pseudo-antrenorul Mihai Stoichiță, cel care a primit ordine de la Gigi Becali, prin telefon, chiar în timpul derby-ului Rapid –Steaua (scor 1-1).
„Nu s-a mai pomenit nicărieri în lume aşa ceva. Cel puţin eu nu am văzut şi nici n-am auzit ca, în afara unor cazuri speciale, cineva de pe bancă să vorbească la telefon în timpul unui meci. Eu nu ştiu cum acest antrenor poate să antreneze. Este de râsul lumii, dar eu nu înţeleg de ce presa dă vina pe Gigi. El poate să dea telefoane oricui şi oricând. Important este cel care răspunde la telefon", a afirmat Becali la Dolce Sport.
Impresarul a mai declarat că nu l-ar angaja pe „Slughiță” nici în eșalonul secund. "Eu, şi dacă aş avea echipă în divizia B nu aş lua un antrenor ca Stoichiţă. Niciodată. Păi, la ce să-l iau, că el stă pe bancă şi vorbeşte la telefon. Acolo, pe bancă, conduci echipa, nu vorbeşti la telefon. Incredibil! Auzi răspuns la el, <>. Păi vorbeşti, dar nu de pe bancă, mă băiatule.  Pentru mine, Stoichiţă este zero lei! Şi ca om, şi ca antrenor!”