Evenimentul ZileiSocialÎnvățămintele lui George Becali către lume! S-a dus seva, dacă în fiecare seară e împreunare

Învățămintele lui George Becali către lume! S-a dus seva, dacă în fiecare seară e împreunare

Învățămintele lui George Becali către lume! S-a dus seva, dacă în fiecare seară e împreunare
George Becali a iesit din nou la rampă cu vorbele lui de duh. De această dată supărarea mare e legată de fotbaliștii de la echipă pe care îi învață cum să se comporte.

George Becali are mai multe învățăminte prețioase. Unele dintre ele sunt adresate direct jucătorilor lui. „Dacă o iei pe una și, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui: <<Ne împreunăm o dată pe săptămână>>. Dormiți separat. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie“. A explicat Becali.

Pe de altă parte, războinicul luminii a mai explicat și cum ar trebui să se comporte fotbaliștii în teren. „Pasează, mă, mingea aia! Şi ca să faci asta ce îţi trebuie? Repetiţie, repetiţie, repetiţie, repetiţie, repetiţie, repetiţie, repetiţie, repetiție, repetiție, repetiție, repetiție, repetiție! Repetă, bă! Ai alt loc de muncă?

Ne puteți urmări și pe Google News

Dai la strung? Repetă cu mingea”. De altfel, de-a lungul timpului, George Becali a avut mai multe ieșiri publice memorabile. „Am citit “Manualul războinicului luminii” cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut și unde m-am identificat cu eroul cărții, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut și nu le-am citit.”

FCSB
FOTO: Tudy/SPORT PICTURES

George Becali și jignirile

De altfel latifundiarul din Pipera a avut o replica memoraboilă și legată de jigniri. „M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat. În schimb Marian Iancu e obraznic și umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă.”

O altă replica memorabilă este legată de făcutul istoriei. „Eu cu viața mea, în fiecare dimineață de când mă dau jos din pat, fac istorie.” Tot la capitolul maxime celebre intră și următoarele. „M-am lăsat de fumat fiindcă dacă fumam însemna că țigara era mai puternică decât mine. Și-atunci cum mai puteam eu să conduc țara?”

„Atunci când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc.” „Da’ cine e dom’ne Nichita Stănescu ăsta? A adus mai mulți bani decât mine în România?”


Accesează: