Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit un secret despre Gigi Becali: Nimeni nu-l știe

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit un secret despre Gigi Becali: Nimeni nu-l știe Sursa: ProTV

Cătălin Zmărăndescu, fost bodyguardul lui Gigi Becali timp de 6 ani. a dezvăluit un secret pe care nimeni nu-l ştie. Mai mult, acesta a vorbit şi despre acel moment când s-a produs ruptura între ei.

Cătălin Zmărăndescu (50 de ani), fost luptător de arte marțiale mixte și fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a făcut dezvăluiri. Acesta a vorbit adespre momentul în care s-a produs ruptură dintre el și patronul celor de la FCSB.

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a fost bodyguardul lui Gigi Becali timp de 6 ani, până în 2009. Până când a fost direct implicat în scandalul sechestrării indivizilor care-i furaseră mașina patronului FCSB.

Ne puteți urmări și pe Google News

Găsit vinovat de lipsire de libertate, Cătălin Zmărăndescu s-a ales cu o condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare. Pe deasupra, a petrecut 29 de zile în arest. Fostul sportiv a dezvăluit momentul în care a avut loc prima ruptură dintre el și Gigi Becali.

S-a întâmplat în martie 2006, când FCSB se impunea pe terenul lui Betis Sevilla, scor 3-0, și se califica în „sferturile” de finală ale Cupei UEFA. În tur, cele două remizaseră la București, 0-0.

Înaintea meciului de la Sevilla, mai mulți fani români l-au strigat pe Cătălin Zmărăndescu, lucru care l-a deranjat pe Gigi Becali. De atunci, cei doi nu au mai apărut la fel în viața publică.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cătălin Zmărăndescu. Sursa foto. Facebook.

Fostul sportiv: O să spun un secret pe care nu-l știe nimeni

Cătălin Zmărăndescu dezvăluie momentul în care a avut loc prima ruptură dintre el și Gigi Becali, patronul FCSB. Fostul sportiv a mărturisit că totul s-a întâmplat la Sevilla.

„S-a întâmplat la Sevilla, când un stadion striga după mine, iar eu eram în spatele domnului Becali. A fost mișto! Mișto! Păi și atunci cum să nu te ia capul să faci nebunii la un moment dat? Când tu ești un copil amărât, sărac, cu doi părinți care aveau salarii normale, erau brutari... Ce să ceri de la un copil care nu știa mare lucru și, datorită sportului, s-a trezit pe culmi și a ajuns acolo unde a ajuns?

O să spun un secret pe care nu-l știe nimeni. În acel moment a fost prima mea mare ruptură de domnul Becali. Aia a fost ultima noastră ieșire serioasă undeva. Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui.

După atâția ani mi-am dat seama că avea dreptate, el era patronul, el plătea, eu trebuia să-mi văd de treaba mea. M-au văzut românii în Spania, ce era să le zic? Nu mă chemați la poze? Nu-mi strigați numele? Ăla a fost ultimul meci pe care l-am prins eu cu Steaua în Spania”, a povestit fostul bodyguard.