Evenimentul Zilei > Actualitate > INTERZIS la ORGII. Un centru spa din Alpi nu mai permite organizarea petrecerilor „ofensatoare moral”
INTERZIS la ORGII. Un centru spa din Alpi nu mai permite organizarea petrecerilor „ofensatoare moral”

INTERZIS la ORGII. Un centru spa din Alpi nu mai permite organizarea petrecerilor „ofensatoare moral”

Orgiile şi fetele goale care ies din torturi gigantice nu vor mai fi permise la manifestările organizate în sălile de evenimente ale unui centru de spa exclusivist din Alpi.

Interdicţia survine în contextul în care oficialii din localitatea germană Bad Reichenhall, situată în apropierea graniţei cu Austria, au fost şocaţi să afle că o petrecere desfăşurată în complexul de spa, unde au loc, de obicei, baluri, concerte şi nunţi, a fost de fapt o orgie care a avut drept temă tehnicile de bondage.

Potrivit directoarei centrului de spa, Gabriella Squarra, complexul – care funcţionează într-o clădire de secol XIX de unde se poate admira o frumoasă privelişte a Alpilor – a adăugat o clauză în contractul de închiriere a sălilor amintite, care prevede ca manifestările organizate în acestea să nu fie "ofensatoare moral".

Rugată să ofere exemple de astfel de evenimente, directoarea a menţionat "femeile goale care ies din torturi la zilele de naştere", precizând totodată că manifestările organizate de acum în complex vor fi mai atent monitorizate.