Evenimentul Zilei > EVZ Special > Interviul unui parlamentar american a bulversat SUA. Dumnezeu poate inventa OZN-uri
Interviul unui parlamentar american a bulversat SUA. Dumnezeu poate inventa OZN-uri

Interviul unui parlamentar american a bulversat SUA. Dumnezeu poate inventa OZN-uri

Un interviu acordat de parlamentarul american Tim Burchett a stârnit nenumărate controverse. Republicanul susține că OZN-urile ar fi putut fi create de Dumnezeu.

Un nou interviu oferit de republicanul Tim Burchett arată că parlamentarul este în tabăra celor care cred în OZN-uri și extratereștri. Mai mult, Burchett susține că Divinitatea ar fi putut crea extratereștrii. El a venit cu argumente biblice, pe care le-a prezentat unei echipe de reporteri care se îndoiau de autenticitatea interviului acordat presei internaționale.

Parlamentarul Tim Burchett crede în OZN-uri

La mijlocul lunii iunie, republicanul Tim Burchett a declarat că, în opinia sa, unele obiecte despre care s-ar fi spus că aparțin tehnologiei ruse provin, de fapt, din afara galaxiei noastre.

Pe rețelele de socializare au fost publicate câteva postări al căror mesaj relevă că parlamentarul de Tennessee Tim Burchett a spus, concret, că obiectele zburătoare surprinse în mai multe videoclipuri care au ajuns virale nu reprezintă invenții tehnologice ruse, așa cum s-a inovat, ci chiar tehnologii din afara galaxiei noastre.

Pe data de 15 iunie, presa internațională a realizat un interviu scurt cu parlamentarul Tim Burchett, chiar înainte ca președintele SUA, Joe Biden, să se întâlnească cu liderul de stat rus, Vladimir Putin.

Reporter TMZ: Domnule parlamentar, în situația de față, președintele se va întâlni cu Putin. Ar urma să-l întrebe despre OZN-uri și lucruri de acest fel…

Burchett: Cred că e ridicol. Dacă Rusia deținea tehnologie specifică OZN-urilor, în acest moment ne conducea. Se mai obișnuia să se spună că naziștii au avut tehnologia aceasta în cel de-al Doilea Război Mondial – dacă o aveau, câștigau.

E ridicol. Este vorba despre ceva din afara galaxiei noastre. Dacă ceea ce vedem este real, atunci este din afara galaxiei noastre.

TMZ: Domnule parlamentar, dumneavoastră ați spus întotdeauna lucrurilor pe nume. Ceilalți tac, inclusiv președintele. Nimeni nu vorbește despre asta.

Burchett: Întotdeauna spun că vor acționa în acest sens și apoi se închid în birou — sincer, am crezut că Trump va face ceva în legătură cu asta. Am crezut că el va publica documentele. Ei acum dau publicului rapoarte care aproape că nu au nicio informație.

În mod cert, ceva se întâmplă, iar noi nu putem să controlăm aceste lucruri. OZN-urile sunt menționate în Biblie. Citiți Ezechiel, acolo se vorbește despre un obiect care zboară. OZN-urile au fost aici dintotdeauna și cineva trebuie să răspundă la întrebări.

Tim Burchett crede că Dumnezeu ar fi inventat OZN-urile 

Interviul a stârnit controverse printre jurnaliștii străini. O echipă de reporteri de la site-ul snopes.com a luat legătura cu parlamentarul Tim Burchett pentru a se asigura că declarațiile sale sunt reale, lucru confirmat de către republican. Mai mult decât atât, el a transmis jurnaliștilor, prin vocea purtătorului de cuvânt al cabinetului său, că “în Geneza, capitolul 1, Dumnezeu ne spune că El a făcut tot ceea ce există în univers, cerurile și pământul. De ce am crede că, în înțelepciunea sa infinită, noi suntem cel mai bun lucru pe care l-ar fi creat? Suntem aroganți dacă noi chiar credem asta

Declarațiile parlamentarului republican Tim Burchett sunt făcute după ce, autoritățile americane au transmis că nu există nicio dovadă concretă a existenței OZN-urilor, însă nu au exclus posibilitatea unei vieți extraterestre.