Evenimentul Zilei > Actualitate > Interpretul lui State, internat la “Matei Balș” în stare gravă! Este victima COVID?
Interpretul lui State, internat la “Matei Balș” în stare gravă! Este victima COVID?

Interpretul lui State, internat la “Matei Balș” în stare gravă! Este victima COVID?

Faimosul actor, iubit de foarte mulți români și respectați de și mai mulți, se află internat la Institutul “Matei Balș”, existând suspiciuni serioase că ar fi o altă victimă a coronavirusului.

Actorul Teatrului Mic, Gheorghe Visu, a anunțat că se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din Capitală, conectat la aparatul cu oxigen, relatează Gandul. Actorul nu a oferit alte detalii despre starea lui de sănătate.

“Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a scris pe un ton ambiguu, dar expresiv Visu pe contul personal de Facebook, starea lui de sănătate rămânând, în continuare, un mister pentru toți care îl iubesc.

Carmen Tănase: „Are probleme pulmonare mai vechi”

Colegă de scenă cu Gheorghe Visu, actrița Carmen Tănase a mărurisit că nu știe cum se simte artistul, dar că pe undeva acesta “lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID”.

“Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.

Un actor de vis

Gheorghe Visu s-a născut la București, pe 2 iulie 1951. După ce a încheiat studiile la Licerul nr.25, a ales că studieze Arta Actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale”. Datorită talentului, a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distribuit în diverse roluri alături de nume celebre precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică sau Marin Moraru.

Este cunoscut de publicul larg pentru rolul State din popularul serial „Inimă de țigan”.  În 2016 și 2017 a fost recompensat cu 7 premii de interpretare în film și teatru, pentru creațiile din filmele unor regizori din Noul Val precum Cătălin Mitulescu (Heidi) sau Bogdan Mirică (Un pas în urma serafimilor), precum și rolurile de pe scenă.