Evenimentul Zilei > Justitie > Ingrid Mocanu s-a REVOLTAT după dezvăluirile lui Ponta: Câte MIZERII mai aflăm despre acest SISTEM ÎMPUȚIT?
Ingrid Mocanu s-a REVOLTAT după dezvăluirile lui Ponta: Câte MIZERII mai aflăm despre acest SISTEM ÎMPUȚIT?

Ingrid Mocanu s-a REVOLTAT după dezvăluirile lui Ponta: Câte MIZERII mai aflăm despre acest SISTEM ÎMPUȚIT?

Ingrid Mocanu, fosta șefă ANRP, a reacționat dur în urma declarațiilor făcute de fostul premier al României Victor Ponta.

Victor Ponta a dezvăluit ca a știut despre momentul în care DNA a dorit să îi facă flagrant lui Liviu Dragnea, actualul lider al PSD. Mai mult, fostul premier le-a explicat procurorilor DNA motivele pentru care acest demers nu ar avea succes.

„Victor Ponta: "Ei doreau sa-i faca flagrant lui Liviu Dragnea in birou la Ministerul Dezvoltarii. Eu le-am zis ca nu se poate, ca e vicepremier. Vali Preda care a adus niste documente de la Tel Drum in Ministerul Dezvoltarii, credeti ca le adusese pentru el? Nu, le adusese pentru Dragnea, de aceea doreau sa-i faca flagrantul".

Cuuuum? El le-a zis că ”nu se poate” că e vicepremier? Adică niște procurori/sistemiști sau cine știe cine i-au spus unui premier al unei țări că urmează să îi facă ”flagrant” vicepremierului lui? Și el le-a dat sfaturi juridice cum că nu se prea poate? 

Adică nu doar Coldea îi dădea sfaturi juridice lui Ionuț Matei & co cum să judece pe la ÎCCJ, ci și premierul țărișoarei noastre România dădea sfaturi procurorilor/securiștilor, care îl informează pe acesta că urmează să facă un flagrant?
Oare câte mizerii mai putem afla despre acest Sistem împuțit pentru a începe curățenia de primăvară? 
Parcă nici primăverii nu îi vine cheful să vină când vede câtă nenorocire și durere s-au abătut asupra acestei amărâte de țări”,
scrie Ingrid Mocanu, pe Facebook.