Evenimentul Zilei > Social > Ingrid Mocanu despre Statul Paralel „condus de miniștri paraleli”
Ingrid Mocanu despre Statul Paralel „condus de miniștri paraleli”

Ingrid Mocanu despre Statul Paralel „condus de miniștri paraleli”

Avocatul Ingrid Mocanu a avut o reacție explozivă în legătură cu declarația de marți a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, care a declarat, nici mai mult, nici mai puțin, că până la finalizarea autostrăzii Comarnic - Braşov, ca soluție pentru reducerea blocajelor rutiere, trebuie folosit un drum forestier, în zona Azuga.

 

În opinia lui Bode, pentru a scăpa de traficul infernal de pe Valea Prahovei, ca soluție ar fi utilizarea unui drum forestier. În replică, Ingrid Mocanu spune că „Un Stat Paralel, DA, există… condus de miniștri paraleli, DA, există! Cu creier în căpuțuri paralele… DA, și asta există!”.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus marţi mai multe soluţii temporare de reducere a blocajelor rutiere de pe DN1 din Valea Prahovei până la finalizarea autostrăzii Comarnic Braşov, printre care şi folosirea unui drum FORESTIER în zona Azuga.”

Nu vă supărați, suntem toți cu căpuțul sau doar asta cred ăștia despre noi?
Adică pentru stoparea ”paradelilor” trebuie cică să tăiem drepturi ale magistraților… de parcă dacă ne-ar ”paradi” pe bani mai puțini ar fi mai bine și ar reprezenta o compensație pentru răul pe care (unii) ni-l fac. Că dacă desființăm SIIJ se dă liber la re-cătușiadă…Deci soluția pentru înlăturarea abuzurilor nu este răspunderea magistraților, ci pauperizarea și umilirea lor? Că nu înțeleg de ce un magistrat mai sărac și mai stresat devine subit mai competent și mai independent.

Acum, mai nou, aflăm că pentru evitarea aglomerației de pe Valea Prahovei (unde da, se fac și 7 ore) soluția ar fi să ”ocolim” pe drumuri FORESTIERE.
Pe lângă faptul că soluția este ilegală, nu înțeleg logica ministerială: adică ajung mai repede pe drumul forestier din Azuga unde? Că tot în DN1 trebuie să ieși. Adică eu, care ”tai” coada și ocolesc pe drumul forestier voi evita o aglomerație și voi face mai puțin, în timp ce unii, mai fraieri decât mine, care rămân pe DN1, și cărora eu ”le voi lua fața” vor face mai mult? Și asta ar fi ceva de bine?

Că eu nu înțeleg unde ajungem pe drumul ăsta forestier ocolitor… m-am uitat și pe hartă: nu există un DN Paralel pe care să intrăm după ce ocolim Azuga.
Un Stat Paralel, DA, există… condus de miniștri paraleli, DA, există! Cu creier în căpuțuri paralele… DA, și asta există!
Să fie primit!”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.