Într-adevăr, sunt numai unul și unul. Să fie cei mai valoroși oameni ai partidului, se întreabă românii.

Astfel, printre numele susținute de USR pentru a ocupa funcţii înalte se numără şi Irina Alexe care s-a pensionat la 42 de ani și care acum este secretar de stat în ministerul Afacerilor Externe condus de USR, informează Antena3.

Un alt nume care a fost propus pentru funcție înaltă este  Emil Sămărtinean despre care liderul USR, Dan Barna, a explicat că este foarte potrivit și competent. Vorbim de o persoană care a fost ospătar și a vândut telefoane şi este foarte competent și plin de experiență pentru a fi vicepreședinte la ANAF.

Are în CV studii de fezabilitate pentru o cultură de canabis

În consiliul de administrație la Poșta Română, USR a trimis un personaj, Mircea Stoian, care printre altele se laudă în CV că a făcut studii de fezabilitate pentru o cultură de canabis în scopuri medicinale.

„Am întocmit pentru un client străin un studiu de fezabilitate și un proiect de cultivare a canabisului în scopuri medicinale, precum și strategia pentru fabricarea și vânzarea produsului finit bazat pe constrângerile și limitările legale și fizice din România”, scrie în CV-ul său.

Condamnat pentru tentativă de omor

Cea mai gravă numire este însă la consiliile de administraţie ale spitalelor din ASMB. Vorbim despre Răzvan Marian Apostol, fost șef serviciu din administrația spitalelor și serviciilor medicale din București, care are o condamnare pentru o tentativă de omor asupra iubitei sale.

După ce și-a ispășit pedeapsa Răzvan Marian Apostol și-a terminat studiile la o universitate particulară și a lucrat timp de doi ani ca șef al unei echipe de instalatori, apoi alți doi ani la o pizzerie și ca administrator a unei asociații de proprietari. El a fost propus de USR pentru consiliile de administraţie ale spitalelor din Capitală.