Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu puternic la un rastel de BUTELII. POPIERII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ
Incendiu puternic la un rastel de BUTELII. POPIERII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Incendiu puternic la un rastel de BUTELII. POPIERII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Detaşamentul de pompieri din cadrul ISU Giurgiu a intervenit vineri seară pe o stradă din municipiul Giurgiu după ce a fost raportat un incendiu la un rastel de butelii.

'Prin 112 a fost anunţat un incendiu la un rastel de butelii pe strada 1 Mai. La faţa locului au intervenit o autospecială cu apă şi spumă şi o Ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Giurgiu', informează şeful ISU Giurgiu, Emil Apostol, potrivit Agerpres. 

Pompierii au îndepărtat rapid pericolul, dar a fost solicitată Poliţia pentru că s-a constatat că ar fi vorba de o 'acţiune intenţionată a unui individ care a folosit un amestec de rumeguş şi motorină pe care l-a pus la fiecare butelie în parte şi apoi l-a incendiat'. 

'Autorul a fost identificat şi reţinut pentru declaraţii de către poliţişti, este vorba de un bărbat în vârstă de 48 de ani care locuia în curtea în care era amenajat rastelul cu butelii şi a incendiat o butelie folosind un amestec combustibil ', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache. 

El spune că în cauză a fost deschis dosar penal pentru distrugere şi incendiere.