Evenimentul Zilei > Social > Încă o dramă în Sănătate. Bebelușul s-a ales cu răni groaznice la spital
Încă o dramă în Sănătate. Bebelușul s-a ales cu răni groaznice la spital

Încă o dramă în Sănătate. Bebelușul s-a ales cu răni groaznice la spital

O fetiță de cinci luni a căpătat răni groaznice la mâini, din cauza medicilor Spitalului din Vulcan, județul Hunedoara, care nu i-au schimbat timp de o săptămână leucoplastul care fixa o branulă pentru tratament.

Revoltată, mama copilului a acuzat lipsa de empatie și dezinteresul cadrelor medicale din vulcan.

Bebelușul a fost internat pe secția Pediatrie a Spitalului Vulcan, pentru o răceală. Medicii au hotărțt să-i administreze tratamentul printr-o branulă pusă pe braț și fixat cu un leucoplast. Mama copilului a arătat că, în ciuda avertismentelor sale, nimeni nu a verificat branula bebelușului, timp de o săptămână și astfel s-a ajuns în această situație. Din această cauză, copilul a făcut o alergie severă, iar pielea s-a înroșit și a început să se exfolieze.

Medicii și asistentele medicale, susține femeia, s-au dovedit insensibile, deși copilul plângea în permanneță. Femeia a mai povestit că branula a fost scoasă de femeia de serviciu și astfel a observat rănile, însă tot ea a fost învinovățită pentru că nu a cunoscut faptul că fetița este alergică la leucoplast.

Conducerea spitalului a anunțat că va face verificări în acest caz, însă a arătat că părinții nu au depus plângere în legătură cu acest caz.