Evenimentul ZileiMondenIleana Lazariuc nu se desparte și de lux. Alături de copii, într-o destinație exotică

Ileana Lazariuc nu se desparte și de lux. Alături de copii, într-o destinație exotică

Ileana Lazariuc nu se desparte și de lux. Alături de copii, într-o destinație exotică
Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc, a petrecut noaptea de Revelion într-un restaurant aflat într-o destinație exotică și exclusivistă, alături de cei doi copii ai săi. Pozele postate pe o rețea de socializare au dat-o de gol. 

Cunoscută ca fiind discretă atunci când vine vorba de viața personală, de această dată, Ileana Lazariuc, a făcut o excepție și a postat pe Instagram o poză făcută în noaptea dintre ani, alături de cei doi băieți pe care îi are cu fostul soț, scrie retetesivedete.ro.

Cu toate că a divorțat recent, Ileana arată cât se poate de bine și fericită în poze, ba mai mult decât atât, și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai de Revelion, împreună cu cei doi copii. Cei trei apar în fotografie îmbracați elegant, în timp ce stăteau la masă în restaurant. De observat este atmosfera generală, aceea de distracție, căci cei doi micuți râd și se distrează în spatele mamei lor.

Destinație exotică și exclusivistă

Fanii au reacționat la fotografia împărtășită de Ileana Lazariuc și i-au lăudat pe toți trei pentru frumusețe. Mai mult, unii au comparat-o pe frumoasa brunetă cu Angelina Jolie. „Jolie s-a fotografiat cu copiii ei”, i-a scris un fan.

Destinația aleasă de Ileana Lazariuc a fost una exclusivistă și extrem de scumpă. Aceasta a stat la Nikki Beach Resort, unul dintre cele mai faimoase resort-uri din toată lumea, ce oferă experiență de plajă privată cu concept de club, dar și spa cu vedere directă la plajă. Complexul dispune și de vile private pentru cazarea turiștilor, iar la acestea o cameră începe de la 400 de euro și poate ajunge până la peste 2000 de euro pentru o singură noapte.

Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au divorțat în 2017, după 17 ani de relație, dar vestea despărțirii a venit abia doi ani mai târziu, în 2019. Aceștia au împreună doi băieți, pe Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani).

La scurt timp după ce au anunțat oficial divorțul, despre Ion Țiriac Jr. se tot auzea că și-ar fi refăcut viața cu altcineva, în timp ce fiica Anastasiei Lazariuc și-a acordat mai mult timp pentru ea și pentru copii.


Accesează: