La finele săptămânii trecute, în localitatea Bolintin Vale, șeful Poliției a fost filmat în timp ce bătea un tânăr imobilizat la pământ. Erau de față alți polițiști, jandarmi și militari care însă nu au reacționat.  În urma imaginilor apărute în spațiul public, comisarul Costel Șerban a fost schimbat din funcția de comandant al Poliției și este cercetat penal în prezent pentru purtare abuzivă.

Incidentul, însă, e departe de a fi încheiat. Un bărbat afectat de cele întâmplate în Bolintin Vale, a decis să facă el singur dreptate, cu mitraliera. El a făcut un live pe Facebook, amenințând cu moartea pe toată lumea.

”Am făcut rău, îți dau voie să faci rău. Atâta timp cât mă lași în viață, că nai cum să mă omori,  mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut. Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni. Stați cuminți că ne alarmăm pe voi. Torturez orice român găsesc pe stradă”, a fost mesajul bărbatului.

Acesta se adresează atât polițiștilor, cât și tuturor românilor care îi vor ieși în cale, iar mesajul în care dezvăluie modul în care ar putea ataca, a fost preluat de de o pagină dedicată polițiștilor români, ajungând viral pe internet.

Sursa: SpyNews.ro