Ianis Hagi, dedicații fără număr la petrecerea tricolorilor. A ploua cu bani peste maneliști

Ianis Hagi, dedicații fără număr la petrecerea tricolorilor. A ploua cu bani peste maneliști Sursa foto: Instagram/ Ianis Hagi

Calificarea la Euro 2024, turneu care se va desfășura în Germania, a fost sărbătorită de tricolori pe ritmuri de manele. Ianis Hagi a fost cel care dat tonul petrecerii

Ianis Hagi a demonstrat că știe să se distreze în afara terenului. Adi de la Vâlcea a întreținut atmosfera și i-a ridicat pe toți jucătorii naționalei de la masă. Iar pentru asta a fost recompensat pe măsură.

Ianis Hagi, sufletul petrecerii

Un asemenea eveniment nu avea cum să nu fie sărbătorit de tot staff-ul naționalei. Ianis Hagi a dorit să aducă un plus de distracție petrecerii, așa că a dat start dedicațiilor. Și nu s-a uitat la bani. Adi de la Vâlcea a fost recompensat cu 400 de euro. Mulțumit de bacșișul primit, cântărețul de manele a încins repede atmosfera cu versurile făcute pe loc.

„Nu știu ce v-a făcut Hagi, că jucați fotbal ca dracii. Să știe toată lumea, rupem și Germania!” au fost versurile compuse pe loc de cântărețul de manele. Evident că momentul a fost imortalizat și pe rețelele de socializare și a generat o adevărată isterie în rândul internauților.

Ne puteți urmări și pe Google News
@adidelavalceaofficial #adidelavalceaofficial #nationalaromaniei #chiropractie ♬ sunet original - Adi de la Valcea

 Îi merge bine pe toate planurile

Se pare că lui Ianis Hagi îi merge bine pe toate planurile. La națională a marcat împotriva Israelului, a trecut peste accidentarea groaznică de la Rangers. Accidentare care l-a ținut departe de teren, iar acum evoluează în unul din cele mai puternice campionate de fotbal.

Unde mai pui la socoteală că va primi o sumă frumușică în urma calificării laEuro 2024. Tricolorii vor încasa până la 160.000 de euro pentru succesul României în preliminariile campionatului european de fotbal.

Ianis Hagi va încasa peste 100.000 de euro pentru succesul din preliminariile Euro

Prima selecționată a României va merge la turneul final din Germania din postura de lider al Grupei I. Tricolorii au învins aseară Elveția într-un meci care a rupt audiențele. Pe Național Arena au fost peste 50.000 de fani, în timp ce jumătate din televizoarele deschise aseară în intervalul 21:45-23:45 au fost pe Antena 1, postul de televiziune care transmis partida România-Elveția. Adversarii de la Euro îi vom afla la începutul lunii viitoare. România va fi în urma a doua valorică la tragerile la sorți.