I-a oferit șansa să profeseze în radio, iar acum sunt prieteni de peste 20 de ani. Cum și-a început Daniel Buzdugan cariera

I-a oferit șansa să profeseze în radio, iar acum sunt prieteni de peste 20 de ani. Cum și-a început Daniel Buzdugan cariera

Daniel Buzdugan îi încântă în prezent pe mii de ascultători la radio, însă, atunci când s-a angajat prima oară în acest domeniu, nu avea nici cele mai mici cunoștințe. A avut parte de multă încredere din partea oamenilor cu care a lucrat, iar asta l-a făcut să exceleze.

Mulți cred că Daniel Buzdugan și Mihai Morar și-au început cariera împreună. Adevărul este însă că Mihai Morar a fost cel care i-a dat o șansa lui Daniel Buzdugan, pe vreme când acesta numai ce terminase studiile. Avea voce, dar nu cunoștea nimic din partea tehnică.

Daniel Buzdugan nu știa nimic despre radio

„Ne cunoșteam înainte să începem matinalul împreună, asta s-a întâmplat acum 18 ani. Ne știam înainte, pentru că eu lucram la un radio în București, la Radio Contact, Dumnezeu să-l odihnească și să îl pomenească, pentru că de acolo am plecat foarte mulți și radioul de astăzi se bazează pe talentele de la Radio Contact. Daniel lucra la Radio Contact în Iași și începuse să facă farse, eu le difuzam dimineața în emisiunea mea de la Radio Contact, dar nu ne știam vizual”, a povestit Mihai Morar.

Mai târziu, lui i-a revenit sarcina să examineze talentul lui Buzdugan. Deși inițial nu a primit nicio șansă, pentru că nu știa nimic din partea tehnică, după ce a dat probă de microfon, Buzdugan l-a cucerit pe cel care avea apoi să-i devină prieten bun.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Daniel trebuia să se angajeze la Iași, să-i facă și oamenii carte de muncă, era colaborator și eu trebuia cumva să fiu un fel de profesor al lui, să-l învăț să fie inginer de sunet, să facă reclame ca să îi dea o încadrare acolo, la radio. «Ok, știi programele alea? Soft-urile alea?»/ «Nu, eu nu am calculator acasă. Am absolvit Teatrul». «Ok, ce le zic eu ăstora? Cum te angajează?». «Păi lasă-mă, dă-mi drumul la microfon».

Și intră Daniel în cabina de voce și a început să vorbească ca toate alea, ca babele, ca fotbaliștii, ca Dem Rădulescu. Le-am spus: băiatul ăsta trebuie angajat neapărat! E cel mai prost tehnic pe care l-am văzut în radio, dar e cel mai bun talent de radio”, a povestit Mihai Morar.

Ulterior, nu a durat foarte mult până ce Daniel Buzdugan să începe să lucreze alături de Mihai Morar, potrivit playtech.ro.