Evenimentul Zilei > Monden > Huidu rupe tăcerea. Dezvăluiri după două decenii de Cronica Cârcotașilor
Huidu rupe tăcerea. Dezvăluiri după două decenii de Cronica Cârcotașilor

Huidu rupe tăcerea. Dezvăluiri după două decenii de Cronica Cârcotașilor

Cronica Cârcotașilor revine, anul acesta ajungând la sezonul cu numărul 41. Emisiunea de satiră intră în cel de-al 20-lea an de existență.

Producția prezentată de Ioana Petric, Codruț Kegheș (alias Cătălin Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu va debuta pe 5 februarie și se va difuza în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 20.00.

Șerban Huidu a povestit cum a ajuns să prezinte emisiunea: ”În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediție a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toți cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înțelegea ce voiam eu să scriu. Așa am ajuns și prezentator la Cronica Cârcotașului. Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie și Cronica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aș vrea să vă aduc aminte că: sunteti ceea ce priviți”.

Dezbrăcatu’ se pregătește serios pentru noul sezon. El a mărturisit că are intenția să slăbească 6 – 7 kilograme. Si mai mult decât atât. ”Vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumația. În rest, după atâția ani de Cronica Cârcotașilor noul este că suntem la fel”, a declarat Codruț Kegheș. Ioana Petric spune că după un  team-building la munte cu echipa, noul sezon aniversar începe cu forțe proaspete: ”Noul sezon este unul aniversar și știu că va fi unul foarte reușit pentru că avem o grămadă de subiecte, care mai de care”.

Sursa: Pagina de media