Evenimentul Zilei > Actualitate > Herea îi răspunde lui Copos: „Niciodată nu aş favoriza Steaua!”
Herea îi răspunde lui Copos: „Niciodată nu aş favoriza Steaua!”

Herea îi răspunde lui Copos: „Niciodată nu aş favoriza Steaua!”

Fotbalistul echipei Rapid s-a dezvinovăţit după ce a fost acuzat de patronul formaţiei giuleştene că nu s-a omorât cu firea în derby-ul cu Steaua.

George Copos a afirmat că un jucător care a fost impresariat de Anamaria Prodan nu s-a întrebuinţat suficient în derby-ul cu Steaua. Omul de afaceri a dat de înţeles că ar fi vorba de Ovidiu Herea, cel care în trecut a avut-o ca impresar pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Astăzi, Herea a dat o replică pe contul de Facebook şi s-a dezvinovăţit.
„Ieri seară, la finalul partidei cu Steaua, domnul Copos a declarat pentru Fanatik Show: „E însă unul care o are impresar pe Anamaria Prodan şi nu mi-a plăcut cum a jucat. Nu zic mai mult. Sunt nervos."
Întrucât jurnaliştii mai multor publicaţii au considerat că aceste afirmaţii insinuează că aş fi făcut blat, mă simt obligat să reacţionez. Deşi domnul Copos are dreptul de a-şi face publică părerea despre modul în care au evoluat jucătorii Rapidului, eu mă vad pus în situaţia de a le da o replică tuturor celor care cred ca aţ fi avantajat în vreun fel rezultatul Stelei. Lăsând la o parte chestiunile de onoare, care nu mi-ar permite niciodată să îmi pun colegii şi antrenorul într-o asemenea situaţie, aţ vrea să spulber orice aluzie şi să anunţ pe această cale că de trei ani, nu mai sunt sub contract cu Anamaria Prodan. Şi deşi am rămas în relaţii normale de amiciţie, niciodată nu aş favoriza Steaua. Sunt jucătorul Rapidului, iar Steaua nu poate fi decât echipa adversă. Întotdeauna! Aşadar, în fiecare confruntare, e absolut normal să îmi doresc să câştigăm noi. Poate ar fi cazul să reamintesc că de trei ani sunt golgheterul echipei. În plus, de mai multe ori, am jucat accidentat pentru că preţuiesc mai mult decât şi-ar imagina unii culorile alb-vişiniu. Nu sunt perfect, dar m-am pregătit mereu cu seriozitate şi am fost devotat clubului Rapid. Există multe meciuri care îmi demonstrează afirmaţiile. Totuşi, dacă cei din conducere cred că nu mai sunt util echipei, sunt de acord să fie gasită o modalitatea prin care să ne despărţim. Eu sunt împăcat cu mine însumi deoarece m-am străduit întotdeauna să dau totul pe teren", a spus rapidistul

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: