În vârstă de 36 de ani, prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, iar mărturisirile sale au uimit o lume întreagă.

Prinţul Harry: „El m-a tratat, așa cum a fost tratat”

Se ştia de ceva vreme că tatăl său, prințul Charles, are o relație oarecum aspră cu cei doi fii, dar acum ies la iveală locuri extrem de incomode. Harry a spus că relația a fost tensionată de ani de zile și a început să ia în considerare abandonarea stilului de viață regal  de când avea vreo 20 de ani. Ducele de Sussex a eliminat din start ideea că soția sa, Meghan Markle , a fost motivul  mutării în LA.

„Harry i-a aruncat pe tatăl său, regina și prințul Philip sub autobuz, atacându-și tatăl şi pe bunici”, spune un expert regal. Ducele, în vârstă de 36 de ani, a spus că s-a mutat în California pentru a „rupe ciclul” durerii în aşa fel încât soția sa Meghan și copiii lor să nu-l cunoască.

De asemenea, el a susținut că tatăl său, în vârstă de 72 de ani, a „suferit” din cauza educației pe care i-a dat-o Regina și Filip , apoi „m-a tratat așa cum a fost tratat”.

Arată că are un comportament destul de nerușinat

Expertul regal Robert Jobson a declarat la emisiunea Sunrise: „A-l critica pe tatăl său pentru abilitățile sale de părinte, dar și pe regină și prințul Philip, care tocmai a murit, arată că are un comportament destul de nerușinat”.

Potrivit thesun, expertul a scris pe Twitter: „Prin urmare, prințul Haz nu și-a aruncat doar tatăl sub autobuz, ci și pe regina și pe bunicul răposat pentru stilul lor de părinți. Iertaţi-mă, dar de cât timp este tată? Poate că ar trebui să scrie o carte despre cum să-și asume părinții funcția de părinţi. Pentru caritate, desigur”.

Mai mult, Harry a spus că viața lui a fost ca „ un amestec între „The Truman Show ”și o grădină zoologică” și spune că „trauma din copilărie” se afla în spatele infamelor sale zile de „petreceri sălbatice”.

El a mai spus că Markle îl susține foarte mult și l-a asigurat că „nu are nevoie să fie o prințesă”. Când Harry a început să simtă că este „într-o cușcă”, ea l-a încurajat să facă terapie. În cele din urmă, Harry a adăugat că este mulțumit de decizia sa de a se îndepărta de familia sa.

„Deci, trăind aici acum, pot să-mi ridic capul și mă simt diferit”, a spus el. Pot să mă plimb liber, pot să-l iau pe Archie pe bicicletă, nu aș fi avut niciodată șansa să fac asta”, dacă rămânea la Palat.

Reprezentanții familiei regale nu au răspuns la cererea unui comentariu pe acest subiect, scrie presa britanică.