Au trecut trei ani, iar strălucirea din ziua nunții lui Meghan Markle este încă amintită cu drag. Nunta lui Meghan, rochia ei, machiajul, accesoriile…toate sunt şi acum exemple pentru multe viitoare mirese, spune artistul.

Machiajul impecabil al lui Meghan

Ducesa Meghan Markle, femeie de afaceri! În ce start-up investește actrița?

Artistul în machiaj, Daniel Martin, renumitul stilist din spatele tenului luminos şi perfect al lui Meghan, a mărturisit că Ducesa de Sussex îi este o prietenă foarte dragă. Artistul a povestit emoționat despre ziua ceremoniei de poveste, despre Corul Regal, care a fost rezervat de ducele și ducesa de Sussex  pentru a cântat memorabila melodie a lui Ben E. King „Stand By Me”, şi despre multe alte momente pe care le-a trăit atunci.

Odată cu discursul episcopului Michael Curry, Meghan a  schimbat total Casa Regală britanică

Iar discursul extrem de impresionant al episcopului Michael Curry, care a venit din Chicago special, a subliniat modul în care Meghan, a început o nouă eră în familia regală și a subliniat importanța diversității la scară globală. A fost pentru prima dată în istorie când un episcop din afara Regatului a participat şi a ţinut un discurs la un eveniment transmis pe toată planeta.

Martin (FOTO) vorbește şi despre modul în care Meghan i-au influențat cariera în bine, spunând că dincolo de prietenie, cariera sa profesională a luat avânt.

Daniel Martin

Voi fi întotdeauna artistul de machiaj al lui Meghan Markle pentru tot restul vieții mele.

Eu și Meghan, vorbim tot timpul, suntem buni prieteni. Voi vorbi despre ea tot timpul, şi cred că nu este rău. Pentru că nu am vorbit niciodată public despre ce am folosit la ea pentru nuntă sau în general. Acesta va fi întotdeauna un mister.

Sunt doar foarte norocos că am participat la acea sărbătoare a nunții prietenei mele. Este ca Mario Dedivanovic, Kim Kardashian, Sir John sau Beyoncé.

Va exista întotdeauna acea legătură cu Meghan. Cariera mea a evoluat datorită ei. Este ceea ce este. Nu este vorba despre faptul că o cunosc. Sunt doar recunoscător că există încă o legătură personală cu o persoana specială prezentă în orice moment al vieţii mele, a declarat artistul pentru revista People.