Evenimentul Zilei > Actualitate > Guardiola, oripilat de terenul de pe „Giuseppe Meazza”
Guardiola, oripilat de terenul de pe „Giuseppe Meazza”

Guardiola, oripilat de terenul de pe „Giuseppe Meazza”

Antrenorul echipei FC Barcelona s-a plâns la finalul meciului cu AC Milan (scor 0-0) din „sferturile” Ligii Campionilor, de calitatea gazonului. Catalanii au fost nemulțumiți și de „centralul” jocului care le-a refuzat două penaltyuri.

AC Milan și FC Barcelona au remizat miercuri, în manșa-tur din „sferturile” Ligii Campionilor, scor 0-0. Pep Guardiola, antrenorul ibericilor și-a exprimat nemulțumirea față de suprafața de joc, una deplorabilă.
Pentru a-i împiedica pe oaspeți să-și etaleze jocul de pase, italienii au udat excesiv gazonul.
„Terenul a fost foarte alunecos, nu puteam să controlăm mingea și când o pierdeam riscam foarte mult la contraatacurile lui Boateng. Nu știu cum e posibil ca Milan și Inter să joace pe acest gazon", a declarat tehnicianul.
Pe de altă parte, spaniolii au invocat și neacordarea a două lovituri de pedeapsă. „Penaltyul la Alexis a fost cât se poate de limpede”, a spus Xavi. Mijlocașul s-a referit la faza din minutul 16, atunci când coechipierul său a fost obstrucționat de Christian Abbiati, portarul Milanului.
În minutul 78, Puyol a fost tras de tricou de Mesbah, dar „centralul” suedez Jonas Eriksson a închis ochii. „Am fost ținut și nimeni nu poate contrazice acest fapt. Arbitrul nu a vrut să dea penalty”, a reacționat Puyol.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: