GREȚOS. Desertul pe care nu ți-l dorești nici în ruptul capului: prăjitură cu VIERME

GREȚOS. Desertul pe care nu ți-l dorești nici în ruptul capului: prăjitură cu VIERME

Oroare fără margini într-o cofetărie din centrul orașului. doi soți au ieșit să mănânce o prăjitură. În timp ce îi dădeau fiului lor de un an din desert au observat că acesta conține și ”carne”. Un vierme închis la culoare, lung de doi centimetri ”condimenta” prăjitura cu iaurt și zmeură.

Totul s-a întâmplat miercuri seara într-o cofetăre din centrul Aradului.  Un vierme imens a fost descoperit de o arădeancă în prăjitura  pe care o cumpărase ca să o împartă cu copilul ei de un an. Azi soțul femeii a depus reclamție la Protecția Consumatorului.

Prăjitura cu iaurt și zmeură a costat 5,5 lei și a fost cumpărată în zona centrală a Aradului.

”Nu era un vierme de fruct, ci unul mai mare. M-a apucat o greață cumplită, mai ales că îi dădeam copilului. Dacă mâncam eu, luam bucăți mai mari și probabil nici nu sesizam. Este revoltător că se întâmplă așa ceva! Nici nu m-am întors cu prăjitura la cofetărie, pentru că nu de bani îmi pare rău. Toată noaptea am avut în minte acel vierme aflat în prăjitura din care îi dădeam copilului”, a relatat arădeanca pentru Aradon.ro. ( Sursa foto: news.ro)

Ne puteți urmări și pe Google News