Evenimentul Zilei > Actualitate > Valerică Găman: „Olanda şi Turcia sunt favoritele grupei”
Valerică Găman: „Olanda şi Turcia sunt favoritele grupei”

Valerică Găman: „Olanda şi Turcia sunt favoritele grupei”

Fundaşul Valerică Găman crede că Olanda şi Turcia au mai multe şanse de calificare la Campionatul Mondial din 2014 decât naţionala României.

Chiar dacă România a obţinut şase puncte după disputarea primelor două partide din calificările la Campionatul Mondial din 2014, tricolorii rămân moderaţi. Fundaşul Valerică Găman, crede că Olanda şi Turcia sunt în continuare favoritele Grupei D. „Cred că Olanda şi Turcia sunt favoritele grupei. Asta nu ne dezarmează pe noi, mai ales că avem şanse să ajungem la Mondiale”, a spus Găman.
Căpitanul Răzvan Raţ a spus că tricolorii au nevoie de linişte înaintea „dublei” cu Turcia şi Olanda ce se va disputa peste o lună. „Cu Andorra am început mai greu, ca şi în Estonia, dar una peste alta a ieşit bine, chiar dacă puteam face şi mai multe. Acum avem nevoie de linişte înaintea meciurilor cu Turcia şi Olanda, care sunt cele mai importante pentru noi”.
Alexandru Maxim, autorul celui de-al patrulea gol, le-a dedicat părinţilor reuşita din partida cu Andorra. „Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm şi să obţinem şase puncte în aceste două meciuri. Le mulţumesc tuturor care au avut încredere. Golul îl dedic părinţilor mei."

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.