Evenimentul ZileiMondenGina Pistol mai avea un singur lucru de arătat şi a făcut-o! S-a văzut puţin, totuşi

Gina Pistol mai avea un singur lucru de arătat şi a făcut-o! S-a văzut puţin, totuşi

Gina Pistol mai avea un singur lucru de arătat şi a făcut-o! S-a văzut puţin, totuşi
Încântată de faptul că a devenit mamă la începutul lunii martie, Gina Pistol a făcut ceea ce fac mulţi părinţi: a postat o nouă imagine cu Josephine, fetiţa ei.

Gina Pistol mai avea un singur lucru de arătat şi a făcut-o! S-a văzut puţin, totuşi. Gina Pistol mai avea un singur lucru de arătat şi a făcut-o! S-a văzut puţin, totuşi, dar a fost prima imagine de acest fel din partea vedetei TV care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, tatăl micuţei.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii cred că fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme.

O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest. Și parcă are niște piticuți care îi spun:

«Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol pe pagina de Instagram.

Gina Pistol mai avea un singur lucru de arătat şi a făcut-o!

Până acum, Smiley și iubita lui nu au publicat nicio imagine cu fața micuței lor. Gina Pistol a postat zilele trecute doar câteva poveşti în care apare în timp ce o ține pe Josephine Ana în brațe.

Recent, blondina le-a mărturisit fanilor că în timpul sarcinii ajunsese la aproape 80 de kilograme, dar a reuşit să scape de multe dintre ele: „Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum).”

Desigr, pentru a slăbi, Gina Pistol și-a fixat trei mese și două gustări pe zi. De asemenea, dimineața mănâncă o budincă din semințe de chia cu mango.

Seminţele respective conțin proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2 și B3. Mango are proteine, fibre, vitamina C, vitamina A, acid folic, vitamina B6, dar și vitamina K.


Accesează: