Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Smiley învață de la „profesionist” cum să fie un tată bun
Exclusiv. Smiley învață de la „profesionist” cum să fie un tată bun

Exclusiv. Smiley învață de la „profesionist” cum să fie un tată bun

„Familia e materia la care am învățat cel mai mult în ultimul an”, a mărturisit, ieri, Smiley. Aristul a prezentat un nou episod din emisiunea sa prezentată pe YouTube.

Proaspăt tătic și supus la provocări majore, Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie de la Pavel și Anca Bartoș.  A recunoscut-o de-a dreptul. De Pavel îl leagă așa o prietenie mare încât se au ca frații. Iar dacă nu știați, aflați acum: Pavel Bartoș e un exemplu de familist.  E căsătorit de 17 ani și are trei fete. El și soția sa, Anca, actriță și ea, formează un cuplu pe cinste.

„Cel mai echilibrat tătic pe care-l cunosc e prietenul, colegul și liderul spiritual al unei întregi generații de tătici. Pentru că are 3 fete. Și o soție senzațională”. Așa l-a prezentat Smiley pe „Familia e materia la care am învățat cel mai mult în ultimul an”, a mărturisit, ieri, Smiley. Aristul a prezentat un nou episod din emisiunea sa prezentată pe YouTube. în emisiune. Premiera absolută a fost că soția acestuia, Anca, a acceptat să apară. Ea e cunoscută pentru discreția de care a dat dovadă toată viața ei, neplăcându-i să stea în lumina reflectoarelor mondene. Anca însă, a avut sfaturi excelente de parenting pentru Smiley.

Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie

Prima lecție

Pavel Bartoș îl învață pe Smiley cum să schimbe scutecul printr-o analogie. Dar nu pampers sau altele de unică folosință, ci cel clasic, care protejează natura. „Îl faci triunghi, îndoit în două. Are trei părți: partea de jos, și cele 2 laterale. Începi cu partea de jos. O iei și o pui peste burtică. Ușor. Apoi iei laterala stângă și o pui peste partea de jos. Apoi iei laterala dreaptă și pui deasupra. E foarte important să fie prins bine. Ultima mișcare: o iei în brațe, tandru”, a explicat actorul. Și a exemplificat cu o shaorma.

A doua lecție

Există familii de mai multe feluri. Explicația vine de la Smiley.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.