Proaspăt tătic și supus la provocări majore, Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie de la Pavel și Anca Bartoș.  A recunoscut-o de-a dreptul. De Pavel îl leagă așa o prietenie mare încât se au ca frații. Iar dacă nu știați, aflați acum: Pavel Bartoș e un exemplu de familist.  E căsătorit de 17 ani și are trei fete. El și soția sa, Anca, actriță și ea, formează un cuplu pe cinste.

„Cel mai echilibrat tătic pe care-l cunosc e prietenul, colegul și liderul spiritual al unei întregi generații de tătici. Pentru că are 3 fete. Și o soție senzațională”. Așa l-a prezentat Smiley pe „Familia e materia la care am învățat cel mai mult în ultimul an”, a mărturisit, ieri, Smiley. Aristul a prezentat un nou episod din emisiunea sa prezentată pe YouTube. în emisiune. Premiera absolută a fost că soția acestuia, Anca, a acceptat să apară. Ea e cunoscută pentru discreția de care a dat dovadă toată viața ei, neplăcându-i să stea în lumina reflectoarelor mondene. Anca însă, a avut sfaturi excelente de parenting pentru Smiley.

Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie

Prima lecție

Pavel Bartoș îl învață pe Smiley cum să schimbe scutecul printr-o analogie. Dar nu pampers sau altele de unică folosință, ci cel clasic, care protejează natura. „Îl faci triunghi, îndoit în două. Are trei părți: partea de jos, și cele 2 laterale. Începi cu partea de jos. O iei și o pui peste burtică. Ușor. Apoi iei laterala stângă și o pui peste partea de jos. Apoi iei laterala dreaptă și pui deasupra. E foarte important să fie prins bine. Ultima mișcare: o iei în brațe, tandru”, a explicat actorul. Și a exemplificat cu o shaorma.

A doua lecție

Există familii de mai multe feluri. Explicația vine de la Smiley.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.