Gimnaștii lotului național se bucură de sprijinul a tot mai mulți susținători

Gimnaștii lotului național se bucură de sprijinul a tot mai mulți susținători

Gimnaștii lotului național se bucură de sprijinul a tot mai mulți susținători în urma apelului făcut la sfărșitul anului trecut de către Federația Română de Gimnastică. Tot mai multe companii au venit să sprijine efortul sportivilor din cadrul Federației de Gimnastică și să asigure condiții de antrenament comparabile cu cele ale altor echipe cu care, în curând, echipa feminină de gimnastică va concura la Jocurile Olimpice ce se vor desfășura în acest an la Paris.

Gimnaștii lotului național descoperă echipamente noi la Izvorani

Baza de antrenament  de la Izvorani, loc devenit tradițional pentru antrenamentele echipei de gimnastică feminină, are în dotare noi echipamente care pot să asigure un mediu de antrenament mai bun sportivelor noastre. Federația de Gimnastică anunță că dotările necesare pregătirii pentru Jocurile Olimpice Paris continuă.

”Gimnastele aflate în cantonament la Izvorani beneficiază de o saună criogenică, un aparat profesional de gheață și o instalație de apă Kangen!” au postat pe pagina de socializare reprezentanții gimnasticii. Aceștia nu au uitat să mulțumească celor care au sprijinit aceste achiziții: ”Mulțumiri lui Marian Maxim, Fundației ForGym și Asociatiei Copacul Dorințelor.”

În urma investițiile făcute la Izvorani, sala de gimnastică se apropie de standardul internațional

La sfârșitul lunii ianuarie, tehnicienii Federației Române de gimnastică erau foarte bucuroși că dotările la sala de gimnastică din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani se îmbogățeau cu un echipament esențial pentru antrenament. Atunci, Fundației Casa Campionilor, prin d-na Mariana Bitang și OMV Petrom, înțelegând necesitatea achiziționării unui fast track, echipament specific antrenamentelor gimnaștilor juniori și seniori, a achiziționat și instalat acest echipament la Izvorani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Instalare Fast Track oferit de Fundația Casa Olimpică cu sprijinul OMV Petrom

Totodată, o recunoscută clinică de recuperare s-a oferit să fie alături de gimnaști și să ofere tratamente de recuperare la standarde internaționale pentru sportivii care în timpul antrenamentelor și competițiilor suferă accidentări. Astfel, prin implicarea colectivului de medici și terapeuți acestia își pot relua mai rapid antrenamentele și atingerea unei forme fizice optime.

Prin susținera sponsorilor s-a reușit  organizarea în bune condiții a mai multor evenimente sportive, campionate naționale de gimnastică, și premierea celor mai buni gimnaști ai Federației Române de Gimnastică.

Susținerea financiară a sportivilor este esențială pentru atingerea performanțelor sportive dorite. Fiți alături de gimnaștii României pentru că ei sunt punctul pe I!