Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a fost umilit în public. Finanțatorul FCSB a chemat poliția de urgență. Se lasă cu dosar penal
Gigi Becali a fost umilit în public. Finanțatorul FCSB a chemat poliția de urgență. Se lasă cu dosar penal

Gigi Becali a fost umilit în public. Finanțatorul FCSB a chemat poliția de urgență. Se lasă cu dosar penal

Este scandal uriaș la FCSB, după ce Gigi Becali l-a îndepărtat fără menajamente de pe banca tehnică pe Edi Iordănescu, antrenor care și-a făcut bagajele azi.

Palatul lui Gigi Becali a fost vandalizat, astăzi, de ultrașii echipei FCSB, nemulțumiți pentru că patronul „roș-albaștrilor” l-a umilit pe Edi Iordănescu și l-a determinat să demisioneze. Și asta în condițiile în care FCSB obținuse 8 victorii în 11 partide sub conducerea lui Iordănescu junior.

Palatul lui Gigi Becali a avut de suferit din cauza suporterilor

Suporterii au mers la palatul lui Gigi Becali, care se află pe Aleea Alexandru și au scris câteva mesaje dezaprobatoare. „Mori Gigi”, „Satana”…

Finanțatorul de la FCSB a anunțat că vrea să facă sesizare la poliție, după acest incident. „Văd că au început tot cu d-astea, cu amenințări. Nu le răspund, am chemat miliția, procuratura, vor lua camerele de luat vederi să vadă. Le-am și spus că am vorbit cu Mustață și aseară voiau să vină la mine acasă. Eu i-am zis: «cât ai fost la pușcărie, era liniște. Ai ieșit, nu mai e».

Suporterii spun că ei nu vor sta așa. Fac eu ceva ilegal? Nu cred! Eu administrez o societate, plătesc taxe și impozite și vreau liniște. Nu vreau să am de-a face cu suporterii. Cum a venit Mustață de la pușcărie, nu mai e liniște. El instigă tot! Acum vor lua toate camerele, am zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți. Să le spună nevestele, copiii, să stea liniștiți.

Finanțatorul de la FCSB s-a făcut foc și pară pe ultrași

Protest al suporterilor? Să accepte primăria protest împotriva unei societăți? E societate privată, ai ceva la cap, cum să dați așa ceva? Să facă în fiecare zi, nici nu mă interesează”, a spus Gigi Becali.

Suporterii au mers și la baza de la Berceni a celor de la FCSB și au creat acte de vandalism și aici, pentru a-și exprima nemulțumirea față de modul în care Becali l-a îndepărtat pe Edi Iordănescu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.