Evenimentul Zilei > Sport > FCSB, lovită din toate părțile de coronavirus. S-a infectat. Cel care trebuia să-i ia locul a fost și el testat pozitiv
FCSB, lovită din toate părțile de coronavirus. S-a infectat. Cel care trebuia să-i ia locul a fost și el testat pozitiv

FCSB, lovită din toate părțile de coronavirus. S-a infectat. Cel care trebuia să-i ia locul a fost și el testat pozitiv

Sunt mai probleme de lot și la nivel de staff tehnic, la FCSB, după ce mai mulți jucători și oficiali s-au infectat cu coronavirus și au devenit indisponibili.

Mari probleme pentru FCSB, echipă ce a fost lovită serios de pandemia de coronavirus. „Roș-albaștrii” ar trebui să joace, sâmbătă, în campionat, la Buzău, cu CS Mioveni. Dar nu se vor putea baza pe antrenorul Edi Iordănescu, infectat cu coronavirus. Locul său trebuia să fie luat de Mihai Pintilii, numai că, fostul mijlocaș s-a infectat și el și nu va putea sta pe banca tehnică, conform fanatik.ro.

FCSB are mari probleme din cauza pandemiei de coronavirus

FCSB va fi condusă de antrenorul de portari Eugen Nae, cel care a ajuns și el în ultimul moment la gruparea „roș-albastră”, pentru a suplini absența lui Marius Popa, antrenor de portari care a ieșit și el pozitiv.

Atacantul Constantin Budescu prezenta și el simptome specifice coronavirusului, dar testul său a fost negativ, conform sursei citate. Răzvan Oaidă a fost și el testat pozitiv și izolat de restul grupului.

Alţi 4 sau 5 jucători au probleme şi, pentru siguranţă, vor intra în carantină. Asta însemnă că FCSB s-ar putea prezenta la partida cu Mioveni fără 8 jucători din lot, conform Digi Sport.

„Conform regulamentului aprobat de FRF, fotbaliștii care sunt vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus. Și n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului suprapus peste infecția cu coronavirus.

Gigi Becali, supărat din cauza protocoalelor

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni nu e dacă păstrăm actualul protocol. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci, asta am solicitat.

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine, îl iubesc și îl ascultă pe patron”, spunea Gigi Becali pentru gsp.ro.