Ghinionul se ține scai de Ghiță Ciobanu. Inspectorii au intrat peste el în casă!

Ghinionul se ține scai de Ghiță Ciobanu. Inspectorii au intrat peste el în casă!

Ghiță Ciobanul, devenit celebru în urma reclamelor pentru companiile de telefonie mobilă, pare că are parte de mult ghinion în ultima vreme.

După ce s-a ales cu dosar penal și a fost nevoit să își închidă magazinul din București, Ghiță Ciobanul s-a trezit cu inspectorii în casă, la primele ore ale dimineții.

În urmă cu aproape 10 ani, Ghiță Ciobanu a fost transformat în vedetă de compania Vodafone și a devenit unul dintre cele mai îndrăgite personaje din România. El a decis, însă, să renunțe la „faimă” și să se întoarcă la stână.

Din 2014, Ghiță Ciobanul nu a mai apărut în reclame. După ce și-a încheiat socotelile cu showbiz-ul românesc, Ghiță și-a deschis un magazin în București, dar a fost nevoit să îl închidă în 2015.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu-l mai magazinul din București, l-am închis, nu a fost acolo așa vad bun si era foarte greu si cu animalele si cu magazinul, era prea multa munca si câștig cam puțin”, declarat celebrul cioban cu câțiva ani în urmă, potrivit Impact.

Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, tot în 2015 Ghiță Ciobanul s-a ales și cu un dosar penal, după ce a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate.

Întrebat de ce nu a fost atent, oierul a recunoscut că a uitat să verifice valabilitatea numerelor de înmatriculare.

„Am uitat pur și simplu să verific când expira numerele la Toyota. Nu mi-am dat seama. Am plecat repede de acasă pentru că am avut o problemă urgentă de rezolvat cu transhumanța oilor si m-a oprit poliția în trafic. Le-am explicat că nu a fost nimic intenționat. Oamenii m-au înțeles, dar au aplicat legea”, s-a justificat Ghiță.

Ghinionul pare că se ține scai de el

În vara anului 2019, inspectorii de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) au intrat peste el în casă, la 5 dimineața, cu un ordin de a-i verifica oile.

„La 5 azi-dimineață au venit patru medici veterinari de la DSV Salaj să-mi verifice oile. Este a doua oara în două săptămâni când turma mea din Sălaj este verificată. La primul control, cei de la DSV Salaj au anunțat medicul veterinar concesionar care se ocupă de zonă, au venit la fermă în jurul amiezii, au încheiat o notă de constatare și ca urmare a controlului, am depus o cerere la DSV Sălaj. Azi-dimineață, la ora 5, m-am trezit din nou cu control și i-am întrebat de ce sunt verificate oile mele de două ori in nici trei săptămâni? Ce-i asta?! Supracontrol?! Mi-au spus că e ordin de la București. De la cine au primit ordinul?! Sau ce sunt astea?! Presiuni asupra mea?!”, spunea atunci Ghita, pentru agroinfo.ro.