Dosar penal! Caz grav care lezează cel mai iubit om din Biserica Ortodoxă

Dosar penal! Caz grav care lezează cel mai iubit om din Biserica Ortodoxă

Un caz care afectează grav un apreciat om din Biserica Ortodoxă Română a ajuns în atenția procurorilor

Este o adevărată revoltă în rândul enoriașilor și clericilor din Biserica Ortodoxă Română.

Oficiali din Poliția Română au dezvăluit, pentru evz.ro, că procurorii au deschis un dosar penal în cazul  preotului Ioan Panusciac, cel care a fost înmormântat, din greșeală, de către o altă familie, în urma unei încurcături de la morga Spitalului din Carei, județul Satu Mare.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Preotul ortodox Ioan Panusciac avea 53 de ani și slujea la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din satul Dacia, comuna Doba, județul Satu Mare.

El a încetat din viață la Spitalul Carei, în cursul acestei săptămâni.

Slujitorul Bisericii Ortodoxe a fost internat, initial, la Spitalul Județean Satu Mare, cu pneumonie, iar în ultimele opt zile primea îngrijiri medicale la Spitalul Carei, unde a și trecut la cele veșnice.

A murit, la Spitalul Carei,  în cursul zilei de vineri. Direcţia de Sănătate Publică Satu-Mare a precizat că Ioan Panusciac a fost infectat cu coronavirus.

Doliu uriaș! COVID-19 l-a ucis la doar 53 de ani. Tragedie fără margini

Schimbări majore în Codul Rutier. Șoferi, atenție la permisul de conducere!

Dintr-o eroare a angajaților de la Prosectura Spitalul Carei, corpul neînsuflețit a fost dat unei alte familii, care l-ar fi îngropat, joi, crezând că este ruda lor.

 

Sâmbătă, părintele Ioan Panusciac trebuia să fie condus pe ultimul drum. Ceea ce s-a întâmplat, ulterior, este de-a dreptul halucinant...