"Încep acasă, cu șampanie sau vin roșu, înainte de ora 10.00. Apoi, mai beau șampanie, pastis, o jumătate de sticlă, poate. Vine după aceea masa, însoțită de două sticle de vin. Seara, șampanie, bere și, din nou, pastis, în jurul orei 17.00, ca să termin sticla. Mai târziu, vodcă și/sau whisky", a explicat artistul în vârstă de 65 de ani.

"Dacă încep să beau, nu beau ca o persoană normală. Pot să dau pe gât 12,13, 14 sticle pe zi", a afirmat actorul.

"Când mă plictisesc, beau", explică el, asigurând că niciodată nu se îmbată de tot, ci termină ziua doar "puțin pilit". Metoda folosită în acest scop este clară: "o siestă de zece minute și gata, puțin vin rose și te simți ca o roză".

Totuși, artistul recunoaște că nu este un obicei sănătos."Trebuie să fiu prudent. În orice caz, nu am să mor chiar acum. Încă mai am energie", susține actorul, proprietar al mai multor podgorii și restaurante, care și-a anunțat, cu puțin timp în urmă, intenția de a produce "vodcă bio".