Evenimentul Zilei > Monden > Gabriel Oprea Jr., prezență de lux pe Litoral. Fiul generalului a epatat cu hainele și accesoriile scumpe
Gabriel Oprea Jr., prezență de lux pe Litoral. Fiul generalului a epatat cu hainele și accesoriile scumpe

Gabriel Oprea Jr., prezență de lux pe Litoral. Fiul generalului a epatat cu hainele și accesoriile scumpe

Fiul generalului Gabriel Oprea și-a etalat hainele și accesoriile de lux pe Litoralul românesc.

Gabriel Oprea junior și-a dus iubita la mare, unde au fost surprinși de paparazzi. Din fotografiile se vede că fiul generalului a ținut să epateze cu mașina, hainele și accesoriile de lux.

Astfel, Oprea junior și iubita sa, Davida, au călătorit, de la București pe Litoral, într-o limuzină Audi Q7 S Line, estimat la un preț de până la 200.000 de euro, în funcție de dotări, după cum relatează retetesivedete.ro.

Odată ce au coborât din mașină, cei doi și-au etalat lucrurile de firmă pe care le-au înghesuit, la repezeală în mașină. Este vorba despre un ceas Audemars Piguet, modelul Royal Oak Offshore Diver (30.000 de euro), o geantă de plajă Louis Vuitton Kasai Clutch (1.100 de euro), șort de baie Burberry (270 de euro), papuci Gucci (300 de euro), cămașă de la Bershka (25 de euro), conform estimărilor retetesivedete.ro.

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea Jr. a cochetat în adolescență cu prezentările de modă

Trebuie spus că, deși nu mai arată, fiul generalului Gabriel Oprea a fost model în adolescență. El a făcut mai multe prezentări de modă pentru diverși creatori români. Gabriel Oprea Jr. a intrat în vizorul creatoarei de modă Adina Buzatu, care l-a angajat să prezinte, ca model, la un târg de nunți organizat la Cluj-Napoca.

La vremea respectivă, creatoarea de modă Adina Buzatu susținea că nu știa cine este tatăl tânărului model, faptul că Gabriel Oprea Sr. este membru al Guvernului. Se pare, însă, că n-a fost să fie, și cu toate că, potrivit creatoarei, tânărul și-ar fi dorit o astfel de carieră, a fost nevoit să renunțe.

„Persoana de la agenție mi-a spus că a făcut eforturi considerabile să ajungă model (n.red.  – Gabriel Oprea Jr.), a făcut mult sport și a ținut dietă, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astăzi atâta determinare pentru a realiza ceva”, spunea Adina Buzatu la vremea respectivă.